kesport.hu

Krupánszki Olivér bajnoki aranyat és kupagyőzelmet remél az új szezontól

A nyár derekán még az is benne volt a pakliban, hogy nem indul a bajnokságban és a kupában a Kecskeméti RC, azonban ez végül – szerencsére – nem így alakult. A tavalyi szezonban csapatkapitányként kupagyőzelmet szerző Krupánszki Olivér megegyezett a folytatásról a KRC-vel, és terveiről nyilatkozott a kesport.hu-nak.

 Hogy-hogy végül a maradás mellett döntöttél?

Bár volt megkeresésem más csapatoktól is, de a tavalyi és az azelőtti szezon meggyőzött a maradásról, illetve  tudom, hogy itt kapok elég játéklehetőséget a további fejlődéshez.

Sokáig kétséges volt, hogy a KRC benevez a bajnokságba és a kupába a 2019/2020-as kiírásban. Milyen hatással volt ez rád?

Engem meglepett a dolog, mivel június közepén hallottam a rossz hírt, miszerint van esély, hogy a klub nem indul. Szerencsére a dolgokat sikerült orvosolni és így augusztustól ismét elkezdhetjük a munkát.

Tavaly te voltál a csapatkapitány. Idén is tiéd lesz ez a titulus?

Megtisztelő volt a tavalyi szezont csapatkapitányként végigjátszani. A következő szezonban még nem tisztázott, kié lesz a feladat.

Mik a személyes céljaid erre a szezonra?

Az előttünk álló szezon mindenképp nehéz lesz, mivel minden élcsapat erősít, főként külföldi játékosokkal, illetve elég nagy a játékosmozgás a kisebb csapatoknál is. A célom, hogy újra megnyerjük a kupát, valamint a bajnokságban szeretnénk kijavítani a tavalyi hibáinkat, és a lehető legfényesebb éremmel szeretnénk befejezni a szezont.

Voltak változasok a csapat összetételét illetően. Mire lehet hivatott ez a keret?

Meghatározó játékosok távoztak, viszont vannak érkezők is a megüresedett helyekre és szerintem a múlt szezonhoz hasonlóan egy fiatal, lendületes csapat leszünk, egy kicsivel több tapasztalattal, mint tavaly.

(Szarvas Zsombor)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés