kesport.hu

S. Juhász Tamás visszatér a KLC-hez

A felkészülés már javában zajlik a felnőtt csapatnál, az osztályváltással természetesen a keretben is lesznek változások. A legnevesebb visszatérő S. Juhász Tamás, aki előbb a Kecskeméti LC-vel, majd a KHTK-val is megye I-es bajnokságot nyert az utóbbi két esztendőben. 

S. Juhász Tamás gyakorlatilag teljes pályafutását Kecskeméten töltötte, az utánpótlásból kiöregedve a felnőtt csapatnak is tagja volt. 2018-ban a KLC-vel bajnoki címet és feljutást ünnepelhetett a megye I-ben, ezután igazolt Kiskunfélegyházára, ahol ismét bajnok lett idén.

Rajta kívül összesen kilenc futballista érkezése már biztosra vehető, szinte kivétel nélkül KLC kötődésű labdarúgók térnek vissza. A távozók oldalán elsősorban olyan labdarúgók neve található, akik kevesebb mérkőzésen léptek pályára a megye II-ben, míg Horváth Bence tanulmányai miatt nem tudja csapatunknál folytatni.

Nagy Lajos egyelőre bő kerettel számolhat, így lehetnek még érkezők, a tervek szerint a hartai kupameccs előtti napokban szűkíti majd vezetőedzőnk a létszámot.

Érkezők:

Vass Zsolt (Pálmonostora), Tóth Kornél (KHTK), Rákóczi Tibor (Akasztó), Mészáros Péter Márk (Hetényegyháza), Pánczél István (Kerekegyháza), Stein Csaba (SC Hírös-Ép), Pálnok László (Vasutas SK), Faragó Sámuel (Bp. Polgári SC), S. Juhász Tamás (KHTK), Szedmák Roland (KTE LA)

Távozók:

Kovács Mihály (Nyárlőrinc), Fetter Dénes (Katonatelep), Gulyás Péter (Katonatelep), Kovács András (Katonatelep), Horváth Bence (?)

(kecskemetilc.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés