kesport.hu

Győztes mérkőzéssel zárta a hetet az SC Hírös-Ép

Véget ért a felkészülés 2. hete is az SC Hírös-Ép számára. A csapat továbbra is a megfelelő erőnlét megszerzésén dolgozik, így ezúttal is – főleg – a fizikális terhelésen volt a hangsúly.
 
Ezen a héten a megyei 1. osztályú Lajosmizsei VLC ellen játszott edzőmérkőzessel zárult a program. A találkozó 1. félidejében többet birtokolta a labdát a hazai csapat, ám mindkét együttesnek 2-3 nagyobb lehetősége adódott a kapuk előtt. Ezek közül csak Kitl tudta gólra váltani helyzetét így 1-0-ás vezetéssel ment pihenőre az SC Hírös-Ép. A második játékrészre megváltozott a játék képe. Többnyire a vendéggárda  dominált és akár nagyobb arányú győzelmet is elérhetett volna, de az utolsó passzokba, befejezésekbe rendre hiba csúszott. Ennek ellenére Kürtösi és Király révén további 2 találattal terhelték meg a lajosmizsei kaput, amire csak egy alkalommal tudott válaszolni a hazai alakulat. Összességében bíztató játékkal sikerült zárni a felkészülés 2. hetét.

Lajosmizsei VLC – SC HÍRÖS-ÉP 1-3 (0-1) 
 
Kovrig Ákos csapatára jövő héten 1 edzés, 1 edzőmérkőzés és augusztus 3-án szombaton a Kiskunfélegyháza elleni Magyar Kupa mérkőzés vár.

Edzőmérkőzés

2019. július 31. 18:30, Lakitelek
Lakiteleki TE – SC HÍRÖS-ÉP

Magyar Kupa 1. forduló

2019. augusztus 3. 17:00, Műkertvárosi Sportcentrum
SC HÍRÖS-ÉP – Kiskunfélegyházi HTK

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés