kesport.hu

SC Hírös-Ép: A KHTK nyerte a kupamérkőzést

Az SC Hírös-Ép korán vezetést szerzett, de a második félidőben Tököli és Antman 2-2 találatának köszönhetően végül 4-2-re nyert a KHTK, ezzel a hazai alakulat az első fordulóban búcsúzott a Magyar Kupa további küzdelmeitől.

Az első félidő jól kezdődött az SC Hírös-Ép számára, hiszen hamar megszerezték a vezetést Lantos révén, 1-0. Ezután azonban nyomás alá helyezte őket a KHTK, ám végül a félidő lefújásáig tudták tartani előnyüket.

A második etapban Antman találatával egyenlített a vendég csapat, 1-1. Ezután beindult a félegyházi gépezet, Tököli két klasszis góllal növelte a félegyháziak előnyét, előbb sarokkal átvette majd elgurította a kapus mellett, aztán egy lövőcsellel elfektette a hálóőrt és az üres kapuba gurította a játékszert, 1-3. Nem sokkal később Antman villant ismét, eldöntve ezzel a mérkőzést, 1-4.

A hírös városiak még a csereként beálló Sudár góljával kozmetikázni tudtak az eredményen, de ez már nem osztott-szorzott, a KHTK jutott tovább.

Kovrig Ákos (SC Hírös-Ép): Többszörös megye I-es bajnokot fogadtunk. 45 percig vezettünk, az első félidőben minden úgy alakult, ahogy elterveztük. A második etapban fizikálisan elfogytunk és elkerülhető gólokat kaptunk, de összességében büszke vagyok a srácokra, jól dolgoztak.

SC Hírös-Ép – KHTK 2 – 4 (1-0)
Magyar Kupa, 1. forduló
Kecskemét, Műkertvárosi Sportcentrum

Gólszerzők: Lantos , Sudár ill. Antman, Tököli

(Szarvas Zsombor)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés