kesport.hu

Parádés hazai és nemzetközi eredmények a KARC-KESI atlétáitól

Jelentős versenyeken vannak túl a KARC-KESI atlétái, amelyben komoly nemzetközi és hazai megmérettetések szerepeltek. 

Összegzés az utóbbi hetekről, ahol Palkovits István az U20-as Európa Bajnokság 4. helye után a felnőtt Magyar Bajnokságon 2. helyen végzett 5000 méteren és bekerült az EAA Felnőtt Csapatbajnokság I.osztályában induló magyar válogatottba. Sandnes-ben Norvégiában képviselheti hazáját! 

Szűcs Szabina hiába parádézott az 1. nap az Ifjúsági Európai Olimpián ( EYOF) hétpróbában, a távolugrás 3 belépése meghiúsította az érmes álmokat. Magasugrásban elért 177 cm-es eredménye így is kiemelkedő! 

A Felnőtt Bajnokságon sok értékes helyet szereztek atlétáink. Lesti Diána egyéni csúcsbeállítással lett 3. távolugrásban. Fazekas Milán 5000 méteren 4., Fekete István súlylökésben 5., Háger Rita 200 méteren 8., Járdi Emese 5000 méteren 5., Kiszel Zsófia 400 m gáton 4., Beregszászi Renáta súlylökésben 6. helyen végzett. 

A hétvégén a csattanót Zsivoczki-Pandel Attila eredménye jelentette. 42 évesen újra megmutatta, hogy nem véletlenül volt világbajnoki bronzérmes és olimpiai 6. helyezett az atlétika talán legkeményebb számában, a tízpróbában. Az évek óta a KARC színeiben versenyző kiváló sportoló 7100 pont feletti eredménnyel (7109) nyert magyar bajnoki címet. Tamási Ottó a bronzérmet szerezte meg. 

Folytatás a Liga versenyekkel augusztus végén!

(A nyitóképen Zsivoczky-Pandel Attila)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés