kesport.hu

Futsal: Az utolsó pillanatokban tudott fordítani a Csömör

Hétfőn lejátszotta második edzőmeccsét az NB1-re készülő Scoregoal Kecskeméti Futsal Club, a Rubeola FC Csömör vendégei voltak.

A kétszer 35 perces edzőmeccsen tisztesen helytálltak Koós Károly tanítványai, csak nüanszokon múlt, hogy alaposabban meglepjék rutinosabb ellenfelüket.

Az első felvonást 2-1-re megnyerték a kecskemétiek, majd a folytatásban a koncentráció alábbhagyott, és csak az utolsó pillanatokban – egy kontrát követően – tudott győzni a hazai alakulat.

RFC Csömör – Scoregoal Kecskeméti FC 4-3 (1-2)
férfi futsal edzőmérkőzés

Kecskemét gólszerzői: Maczelka, Móra, Daróczi.

Koós Károly vezetőedző értékelése: – Az első edzőmeccsünkhöz képest ez egy jóval pörgősebb, magasabb hőfokú összecsapás volt. Erre kell számítanunk, ilyen tempóban fog zajlani végig az NB I-es bajnokság, nem lesz fáklyásmenet. Örülök, hogy felvettük a ritmust, méltó ellenfelei voltunk a Csömörnek, akik sokkal több rutinnal rendelkeznek ebben az osztályban. Tudtuk kontrollálni a játékukat, sőt kontrákból, gyakorolt szituációkból többször is kellemetlen pillanatokat szereztünk nekik. Az még látszik, hogy fiatalok vagyunk, a koncentrációnkat nem tudjuk kinyújtani végig, még szokni kell ezt a légkört, ezt a szintű gyorsaságot. Összességében azonban elégedett vagyok, mert látszik az előrelépés, az akarás, és ennek meglesz idővel a gyümölcse. Szerdán edzés, majd csütörtökön Dunaújvárosba utazunk újabb felkészülési találkozóra.

(Nyitókép: kesport.hu/archív)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés