kesport.hu

KLC: Az utolsó pillanatokban egyenlített a Lajosmizse

A KLC első meccsét játszotta újoncként a megyei élvonalban, csapatunk máris nagyon közel állt a három pont megszerzéséhez. Bár Lajosmizsén hátrányból is sikerült fordítanunk, a végén ki tudott egyenlíteni vendéglátónk.

Nem indult jól a találkozó számunkra, hiszen már a 4. percben megszerezte a vezetést a hazai csapat. A folytatásban nagy erőket mozgósítottunk az egyenlítésért, ami Bozsik Máté révén már a 13. percben össze is jött. Szünet után egy formás, kombinatív támadás végén jutottunk vezetéshez, az akciót Pusztai Attila fejezte be góllal. Egészen a hajráig tartottuk is az előnyt, de a 87. percben szabadrúgáshoz jutott a Lajosmizse, a pontrúgás utáni lecsorgó labdát aztán gólra is váltották, kialakítva a 2-2-es végeredményt.

Lajosmizsei VLC – Kecskeméti LC 2-2 (1-1)

Megye I., 1. forduló

LVLC: Varga – Fekete, Borsos (Bán 61.), Rontó (Marton 69.), Árva, Sipos (Kiss 64.), Simtchatcha, Dóka (Rapi 71.), Palotai, Treiber (Szécsényi 83.), Juhász.

KLC: Meggyes – S. Juhász, Kőrös, Rákóczi, Módra – Zsoldos, Csordás – Stein (Faragó 85.), Major (Pusztai 46.), Szűcs (Szabovik 78.) – Bozsik.

Gól: Borsos (4.), Marton (87.) ill. Bozsik (13.), Pusztai (56.)

Nagy Lajos (KLC): Rosszul kezdtük a mérkőzést, talán túlizgultuk egy kicsit az elejét, de még az első félidőben egyenlíteni tudtunk. A második félidőben szép góllal szereztük meg a vezetést, amit egészen a 87. percig tartottunk is. Akkor egy kétségesnek mondható szabadrúgást kapott az ellenfél, majd egy lecsorgó labdából egyenlített is a Lajosmizse. A legnagyobb hibát akkor követtük el, amikor vezetésünk után három ordító ziccert is kihagytunk, így reálisnak mondható a döntetlen.

(kecskemetilc.hu/Fotó: LVLC facebook)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés