kesport.hu

Széleken bevethető támadót igazolt a KTE HUFBAU

Tovább erősödött a KTE HUFBAU kerete, a kecskeméti alakulat a Szeged GA-tól szerződtetett a széleken bevethető, villámgyors támadót. Erdei András már egy ideje a csapattal készül, s mivel a papírmunka is elkészült, a Monor ellen már pályára is léphet.

Erdei András Nyíregyházán kezdett el futballozni, ahonnan 2014-ben a Puskás Akadémihoz került. A 22 esztendős szélső egészen az NBIII-as csapatig jutott Felcsúton, közben Csákváron az NBII-ben is kipróbálhatta magát kölcsönben. 2018 nyarán a Szeged GA igazolta le, ahol 25 mérkőzésen lépett pályára a bajnoki címig jutó csapatban.

A már komoly NBIII-as és NBII-es tapasztalattal is rendelkező játékos nyáron még edzőmeccsen is pályára lépett a KTE ellen:

„Az első benyomásaim nagyon jók voltak a klubról, korábbról ismertem is a csapatot. A felkészülés elején még játszottam is a KTE ellen szegedi színekben, akkor is azt láttam, hogy stabil csapat van kialakulóban, egy jó edzői stábbal. Jól érzem magam Kecskeméten! Az első meccseket még csak a lelátóról nézhettem, de nagyon örülök annak, hogy eddig jól szerepeltünk. Jól játszott a csapat, jó játékosok is alkotják, megvan a kohézió a fiatalabb és az idősebb futballisták között.”  

(kecskemetite.hu)

 

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés