kesport.hu

Kézilabda: szoros felkészülési meccset játszott Cegléden a KTE-Piroska Szörp

Péntek délután újabb edzőmeccset játszott a kecskeméti férfi kézilabdacsapat, ezúttal a legmagasabb osztálytól búcsúzó, és éppen a Keleti-csoportban landoló Cegléd együttesével mérte össze erejét az Ocsovai-alakulat. A találkozót 28-25-re Nagy Károly csapata nyerte. Ocsovai Zsoltot kérdeztük arról, hogy hol tartanak a felkészülésben a hírös városiak.

Az első félidő 22. percéig nagyszerűen játszottunk, noha voltak hibáink, aztán a játérész végére kicsit elfáradtunk, jól jött a szünet. A második félidőben a védekezésünk sokkal agresszívabbá vált – amit kicsit hiányoltam az első harminc percben – így hibákra tudtuk kényszeríteni ellenfelünket és lerohanás-gólokat tudtunk szerezni. Ebben a szakaszban sajnos a kihagyott ziccereink száma is megnövekedett, de van három hetünk, hogy a hibáinkat kijavítsuk. Néhány játékosomnak elmondtam; ideje lenne felvenniük azt a tempót, amit a csapat nagy része már felvett, de összességében elégedett vagyok. A felkészülés ötödik hetében járunk, teljesen normális, hogy a fiúk ilyenkorra fejben és fizikálisan is fáradtak, de tudatos volt, hogy ebben az időszakban kevesebb edzéssel és több edzőmeccsel operálunk” – nyilatkozta a KTE-Piroska Szörp vezetőedzője.

Vasárnap Komlón játszik felkészülési mérkőzést a KTE-Piroska Szörp, a hazai közönség kedden 19.00 órakor szurkolhat a hírös harcosoknak, az ellenfél a jó erőkből álló Algyő csapata lesz. Pénteken – kissé rendhagyó időpntban – 14.30-kor a Budai Farkasok érkeznek a Messzi István sportcsarnokba.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés