kesport.hu

SC Hírös-Ép: magabiztos győzelem a nyitányon

Noha több helyzetet is elhibázott Tiszaalpáron az SC Hírös-Ép, a második félidőben már uralta a játékot és magabiztos győzelmet aratott a bajnokság nyitányán.

Kovrig Ákos (SC Hírös-Ép) értékelése:

Az első bajnoki találkozónkat sikeresen tudtuk teljesíteni, a játék minden elemében felülmúltuk a Tiszaalpárt. Az első játékrészben volt lehetőségünk bőven, 6-7 alkalommal kerültünk gólszerzési lehetőségbe, amit nem tudtunk kihasználni. A folytatásban rendezni tudtuk a sorokat, de ettől függetlenül többgólost sikert is tudtunk volna aratni. A cél az volt, hogy győztesként hagyjuk el a pályát, ez megvalósult. Folytatjuk tovább a munkát, készülünk a Nyárlőrinc elleni összecsapásra, bízom benne, hogy ott hasonlóan fogunk tudni játszani. Nem lesz könnyű mérkőzés, de remélem jó eredményt érünk el, és megszerezni a három pontot.

Tiszaalpári SE – SC Hírös-Ép 1-4 (1-1)

Tiszaalpári SE: Verebélyi – Murányi, Nagy-Gál, Gaál, Szabó, Németh (Patai 75.), Nemes (Surányi 61.), Palásti, Czingel, Gyenes, Fábián (Hekkel 77.)

SC Hírös-Ép: Borbély – Forgó, Kovrig, Szeibert, Maczelka (Szabó 59.), Lantos (Sudár 75.), Kitl (Tóth R. 88.), Varga (Torbavecz 62.), Király, Kürtösi, Horváth
gsz: Gaál (17.), illetve Maczelka (4.), Lantos (52.), Szabó T. (78.), Király (87.)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés