kesport.hu

Mire számíthatunk ebben a versenyévben a kecskeméti csapatoktól – kesport podcast #1

Lassan véget ér a nyár, a kecskeméti csapatok megkezdték a 2019/2020-as versenyévet. Egyes sportágak már tétmeccseket játszanak, mások gőzerővel készülnek. De milyen eredményre számíthatunk ebben az évben a kecskeméti foci-, kosárlabda-, kézilabda-, röplabda, vagy futsalcsapattól? Erre keresi a választ a kesport.hu első podcastjában* Nyitray András, Vizi Zalán, Szarvas Zsombor és Jámbor Csaba.

A kesport.hu podcastja rendszeres lesz, minden héten izgalmas témákkal, kulisszatitkokkal jelentkezünk – és persze időről időre megpróbálunk szakvezetőket, szurkolókat is bevonni a beszélgetésbe.
Hajrá, kecskeméti sport!!!!

*A “Podcast” szó az “iPod” és a “broadcast” (jelentése: közvetít, sugároz) szavak összeolvadásából keletkezett,[3] a “podcasting” kifejezés az ilyen jellegű műsorok készítését, illetve hallgatóként, nézőként való fogyasztását takarja. A kifejezés félrevezető lehet, mert a podcasting technológia használatának nem feltétele egy iPod vagy bármilyen specifikus hordozható zenelejátszó megléte. A videóállományokat közzétevő podcastokat szokás “vodcast” néven is emlegetni, amely a “video”, az “iPod” és a “broadcast” szavak összeolvadásából keletkezett.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés