kesport.hu

Pénteken a Rubeolához utazik az SG Kecskemét Futsal

A 2-2-es Nyírgyulaj elleni bajnoki nyitány után nem sokat pihenhettek az SG Kecskemét Futsal játékosai, ugyanis pénteken már újabb megmérettetés vár rájuk.

Pénteken 18:45-től a Rubeola FC Csömör vendégeként lépnek pályára az NBI 2. fordulójában Koós Károly tanítványai. A bajnokin már ott lehet a hírös városiak új igazolása, Nagy Roland is.

A két együttes a felkészülési időszakban már játszott egymással, akkor 4-3-ra a Rubeola nyert, ám az első játékrészben a kecskemétiek domináltak, és azt meg is nyerték 2-1-re. 

Mindkét oldalon lesznek meghatározó hiányzók, ennek ellenére kiélezett összecsapásra lehet számítani, amelyen nüanszok dönthetnek. Az első körben a hazaiak 3-0-ra kikaptak a Fradi otthonában, így biztos mindent megtesznek majd, hogy begyűjtsék első pontjaikat.

Koós Károly vezetőedző szeretné, ha meglepnék hazai pályán a Rubeola FC-t: – Videózással, frissítő tréninggel fogunk csütörtökön este még hangolódni a következő bajnoki meccsünkre. A nagypályás kupameccsek miatt fáradtabbak a fiúk, de kellően nagy lendületet adott a hétfői, győzelemmel felérő 2-2-es döntetlen számunkra. Rutai hiányozni fog ezúttal, egy amerikai tornán vesz részt. Ugyanakkor a csömörieknél is lesznek többen, akik szintén erre a megmérettetésre utaznak. Visszatérve a meccsre: azokat a hibákat fogjuk kielemezni, amelyeket a Rubeola elleni edzőmeccsen, illetve a Nyírgyulaj elleni bajnokin elkövettünk, és persze megnézzük, hogyan tudnánk fogást találni soros ellenfelünkön. Az átigazolási időszak végére egy rutinos játékossal, Nagy Rolanddal sikerült megállapodnunk. Szeretnénk, ha már ott tudna lenni velünk ő is. A Rubeola hazai környezetben mindig esélyesebb, hiszen nagy rutinnal rendelkeznek a futsal területén, illetve kiváló szurkolótábor is áll mögöttük. Bízom benne, hogy ettől függetlenül jó eredménnyel tudunk zárni pénteken, és az további löketet adhat majd a folytatásra. 

Maczelka Gábor két gólpasszt adott a bajnoki nyitányon, ezt a formáját szeretné átmenteni péntekre is: – Igyekeztünk kipihenni a hétfői hajtós meccset, hiszen heten játszottuk végig. Első NBI-es meccsünk igencsak fárasztó volt, szívünket-lelkünket kitettük a pályára. A Csömör ellen már volt egy edzőmeccsünk, akkor ugyan egy góllal kikaptunk végül, de az első felvonást megnyertük.  Ha a győztes játékrészben megmutatott tudásunkat tudjuk elővenni, akkor bizakodóak lehetünk. Természetesen a három pontért utazunk. Szeretnénk bebizonyítani, hogy van helyünk a legmagasabb osztályban. Személy szerint én is szeretnék jó játékkal előrukkolni, és gólokkal, gólpasszokkal hozzájárulni a sikerhez! 

Rubeola FC – SG Kecskemét Futsal
férfi futsal NBI. 2. forduló
2019.08.30., 18:45
Csömöri sportcsarnok  

(scoregoal.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés