kesport.hu

Magabiztos sikerrel kezdte az évet a KTE LA U19

A KTE LA U19-es csapata első bajnoki mérkőzését játszotta csütörtökön, az akadémia csapata a Budai FC-t fogadta hazai környezetben. A végig domináló hazai együttes magabiztos, 3-0-s sikernek örülhetett.

Nagy lendülettel kezdte a nagy meleg ellenére is meccset csapatunk, ami egészen a lefújásig kitartott. A Budai FC-t gyakorlatilag a kapujához szegeztük, és a 26. percben góllá is érett fölényünk, amikor Szalai beadását követően Richter fejesével előnybe kerültünk. Szünet előtt növeltük az előnyt, Perlaki került helyzetbe erőszakosságának köszönhetően, amit gólra is váltott. A második félidőben sorra vezettük a szép akciókat, több alkalommal a vonalon álló védő tudott csak menteni lövéseink után. A 65. percben kialakult a végeredmény, Perlaki használta ki a védelem megingását, majd nagy erővel a rövidbe lőtt.

U19: KTE LA – Budai FC 3-0 (2-0)

U19 II. osztály, 2. forduló

KTE: Berta (Opauszki 70.) – Barkóczi, Hirman (Csúri 46.), Pomozi (Lukács 58.), Edmilson – Richter, Szabó, Fekete – Perlaki, Szalai, Faragó.

Gól: Richter (26.), Perlaki (41., 65.)

Lóczi Péter: – Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, helyenként jó játékkal tudtuk megszerezni a három pontot. Fontos a jó rajt, az első meccs ráadásul mindig nehezebb. Voltak hibák, de összességében elégedett vagyok a csapat játékával.

A KTE TV összefoglalója:

(kteakademia.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés