kesport.hu

Piroskán ezúttal sem fogtak ki a Farkasok

A KTE-Piroska Szörp a Budai Farkasok NKFT-t látta vendégül edzőmérkőzés keretében. Egy ideig simán vezetett a KTE, ám a végére izgalmassá vált a találkozó. Az utolsó percekben aztán behúzta a Kecskemét a meccset, 29-26-ra.

Gyors gólváltásokkal kezdődött a mérkőzés, hazai részről mindkétszer Bíró volt eredményes, 2-2. Ezt követően egy kevés ideig két góllal vezettek a Budai Farkasok, Mazák és Berkes találatával azonban egyenlítettek a hírös városiak, 6-6. 8-8-ig fej-fej mellett haladt a két gárda, majd Füstös és Bíró góljával kétgólos előnyre tett szert a KTE, 10-8. Egy balul elsült hazai támadás után lerohanásból egyre zárkóztak a fővárosiak, majd Ocsovai időkérése után egalizálni is tudtak, 10-10. Berkes és Bíró találatainak köszönhetően azonban gyorsan visszaállította a kétgólos különbséget a Kecskemét, 12-10. Ezután hiába voltak emberhátrányban a vendégek, egy gólra csökkentették a differenciát, 13-12. A félidő végén gyors egymásutánban háromszor is mattolták a budai hálóőrt a kecskemétiek, így megnyugtató, négygólos előnnyel mehettek a szünetre, 16-12.

Csuzi és Szrnka góljával hatra tornázta előnyét a KTE, 18-12. Majd mikor már héttel is vezettek a hazaiak, időt kért a Farkasok vezetőedzője. Ezután még tovább növelte előnyét a hírös városi alakulat  22-14. Így, hogy már nyolc góllal mentek, Ocsovai Zsolt pályára küldte a fiatalokat. A fővárosiak kihasználták a kecskemétiek zsenge korából adódó rutintalanságot, és szépen fokozatosan egyre feljebb zárkóztak. Előbb négy, majd nem sokkal később már csak egy találat választotta el a két csapatot, 27-26. Fordítaniuk nem sikerült; Mazák és Csuzi két gyors találatának köszönhetően hárommal nyert a Kecskemét, 29-26.

Ocsovai Zsolt (KTE-Piroska Szörp): – A második félidő miatt van bennem hiányérzet, hiszen nyolc góllal is vezettünk, de sikerült feljönnie az ellenfelünknek. Összességében mégis elégedett vagyok mert megnyertük a találkozót, gratulálok a srácoknak a győzelemhez.

Koi Endre (Budai Farkasok): – Nagyszerűen szolgálta ez a meccs a felkészülésünket. Sajnos nagyon sok technikai hibát vétettünk, amit ellenfelünk könyörtelenül kihasznált. Gratulálok a Kecskemétnek a győzelemhez.

KTE-Piroska Szörp – Budai Farkasok NKFT 29 – 26 (16-12)
Hazai gólszerzők:Csuzi 2, Csordás 2, Füstös 4, Berkes 4, Mazák 2, Szrnka 3, Bíró 9, Kis 3
Kiállítások: 2 perc ill. 4 perc

(Szarvas Zsombor)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés