kesport.hu

KTE LA: Megvan az U14 első győzelme, egyelőre keresi játékát az U15

A második fordulót rendezték az U15-ös és U14-es élvonalban, ahol az akadémia csapatai a DVTK vendégei voltak. Az U14 először nyert, míg az U15 pont nélkül maradt.

Az idősebbek meccsén sokáig úgy tűnt, hogy nem bírnak egymással a felek. Amikor már mindenki kezdte volna elkönyvelni, hogy nem születik gól, akkor a diósgyőriek megvillantak, Kollár ráadásul duplával foszlatta szét a kecskeméti reményeket.

Az U14 első győzelmét ünnepelhette a régiós bajnokságból kilépve, ehhez a friss szerzemények is hozzátették a magukét. Szűk felóra elteltével szereztük meg a vezetést, amire ugyan még a diósgyőrieknek volt válasza, de fordulás után már megérdemelten harcoltuk ki a sikert.

U15: DVTK – KTE LA 2-0 (0-0)

U15 I. osztály, 2. forduló

KTE: Radnóti – Benke, Gondi, Ruzsa, Kónya – Erhardt – Vincze, Horváth, Átrok, Mahler (Szekeres 70.) – Karsai (Bálint 41.).

Gól: Kollár (77., 79.)

Csima Gyula: – Picit javult a játékunk, viszont a helyzetkihasználásunk még mindig nem az igazi, sokat hibáztunk el most is. Az is tény, hogy némileg visszaesett a csapat játéka a tavaszhoz képest. Tompák vagyunk, hiányzik a kellő dinamika, ebben mindenképpen javulnunk kell.

U14: DVTK – KTE LA 1-3 (1-1)

U14 I. osztály, 2. forduló

KTE: Makádi – Tóth L., Nagy K., Szűcs, Tóth B. – Hajnal, Farkas P. – Fodor, Illyés (Visinka 77.), Balla (Jócsák 73.) – Kárpáti (Nagy Á. 64.).

Gól: Bodnár (30.) ill. Kárpáti (28.), Nagy K. (46.), Nagy Á. (67.)

Paksi Péter: – Tanultunk az első forduló hibáiból, mely után szerkezetet is váltottunk. Három új játékos is bemutatkozhatott a csapatban, de a sikerhez kellett az is, hogy sokkal stabilabban futballozzunk. Úgy gondolom, hogy a DVTK-nak egy percig sem volt győzelmi esélye, ami dicséri a csapatot.

(kteakademia.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés