kesport.hu

Gólzáporos kupameccsen nyert a KNKSE

A PC Trade Szegeddel csapott össze a KNKSE a Magyar Kupában, nagyon simán 41-32-re behúzták a mérkőzést a hírös városiak.

A mérkőzés elején 5-4-ig a KNKSE-nél volt az előny. Ezt követően egy pillanatnyi megingásnak köszönhetően, két gyors góllal már az ellenfél vezetett, 5-6. Nem sokkal később azonban összeszedte magát a Kecskemét és újfent ők birtokolták az előnyt, 8-6. Ezután folyamatos gólváltások következtek, egészen 12-10-ig kettővel mentek a hírös városiak. Majd fokozatosan növelték előnyüket, kihasználva, ha ellenfelük nem fejezett be góllal egy támadást. Megnyugtató, ötgólos előnnyel mehettek pihenni a kecskemétiek, 20-15. Hazai részről Pénzes és Palotás remekelt, 5-5 találatot tettek be a közösbe.

A második etap hasonló mederben zajlott, mint az előző. A Kecskemét végig magabiztosan vezetett, legközelebb négy gólra tudtak zárkózni a vendégek, de előfordult, hogy tíz találattal is vezetett a KNKSE. Végül kilenc góllal, 41-32-re nyertek a hazaiak.

Varga József (KNKSE): – Ugyanazokat a hibákat követtük el, mint, amiket a felkészülési mérkőzéseken. Egy az egy elleni védekezésben, visszazárásban vétettünk főként. Simán nyertünk, a szegediek negyven percen keresztül tartották magukat, aztán megsérült az irányítójuk és ott végleg eldőlt a mérkőzés. A hibáinkat szeretnénk kiküszöbölni és akkor hasonló jó eredményt érhetünk el, mint az előző szezonban.

KNKSE – PC Trade Szeged 41 – 32 (20-15)

Hazai gólszerzők: Palotás 8, Pénzes 8, Karacs 2, Gulyás 3, Maláti 4, Orell 8, Konfár 1, Sülye 2, Németh 2, Kaiser 3.

Kiállítások 6 perc ill., 8 perc.

(Szarvas Zsombor)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés