kesport.hu

Ezúttal is nagy sikert aratott a Futball Éjszakája – képekkel

Immáron második alkalommal rendezték meg a Futball Éjszakáját, ahol rengeteg színes programmal nöelték tovább a futball népszerűségét. A legkisebbektől a veteránokig mindenki felvonult a Széktói Stadionban.

A rendezvényt Bogasov István, Kecskemét Megyei Jogú Város Sport Munkacsoportjának elnöke nyitotta meg beszédével. Ezután utánpótlás mérkőzésekre került sor, a KTE, KLC, SC Hírös-Ép és az UFC ifjú focistái mérték össze tudásukat, valamint a veteránok és a lányok is pályára léptek. Az U11 számára a Kocsis Sándor Emléktornát írták ki, melyen eredményt is hirdettek, a végén a KTE LA játékosai emelhették a magasba a jól megérdemelt trófeát, melyet nagyon szoros versenyben, jobb gólkülönbséggel szereztek meg.

Ezt követően kezdetét vette a gálameccsek sorozat, ahol a Média, a KTE öregfiúk, a Sportvezetők és a Képviselők csaptak össze egy barátságos minitorna keretein belül, amit végül a KTE öregfiúk gárdája nyert meg, őket csupán a képviselők tudták megszorongatni.

A tornák végeztével a veteránok és a lányok futhattak ki a Széktói gyepszőnyegére, illetve elindultak az ügyességi versenyek is. A résztvevők Kunsági Rolandnak és Mészáros Dávidnak – a KTE HUFBAU kapusainak – illetve az akadémia hálóőreinek rúghattak büntetőket, illetve kipróbálhatták többek közt a Footgolfot, de volt E-sport sátor is. Azok is jól érezték magukat, akik csak a játék miatt jöttek ki, hiszen folyamatosan pattogott a labda az est folyamán.

A torna után Ujvári Iza és Kvárta Mátyás freestyle trükkjeit csodálhatták meg a kilátogatók. A futball dömpinget végül az SG Kecskeméti Futsal Club és a KTE Hufbau összecsapása zárta, melyen ezúttal is a lila-fehérek diadalmaskodtak, 1-0-ra győztek Urbán góljával. 

Az eredményhirdetés során az ügyességi versenyek győzteseit is díjazták, az érmeket és kupákat Szemereyné Pataki Klaudiától, Kecskemét polgármesterétől vehették át. A program zárásaként Dj Kincses pörgette a lemezeket, majd a pøla koncertjével zárult az este.

(Szarvas Zsombor, kteakademia.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés