kesport.hu

Elkerülhető gólok okozták az SG Kecskemét Futsal vesztét

A magyar-szlovák Eb-selejtező ellenére is rengetegen voltak kíváncsiak az SG Kecskemét Futsal hétfői bajnoki mérkőzésére a Messzi István sportcsarnokban. Koós Károly legénységének most érezhetően nem ment a játék, sok hibával játszottak, és ezért most nem járt pont számukra.

Nagy lendülettel vetette bele magát a mérkőzésbe a kecskeméti gárda, ám gyorsan lehűltek a kedélyek. A 2. percben egy elvesztett labdából nyargalhattak a budaörsiek a hazai kapuig, Juhásznak pedig már egyszerű dolga volt, csak be kellett gurítania a játékszert az akció végén, 0-1. Ezt követően is inkább az Aramis diktálta a tempót, Tombácz védései pedig fontosak voltak, hogy meccsben maradjanak még a hírös városiak. A 15. percben Fekete Olivérnél szakadt el a cérna, és azonnali piros lappal küldte ki a játékvezető. A létszámfölényben töltött idő alatt nem sikerült egalizálnia Rutaiéknak. Sőt, a 19. minutumban ismét Juhász volt a főszereplő. Egy visszagurított labdát zúdított a jobb kapufa segítségével a kecskeméti kapuba, 0-2. Riadót fújtak eztán a Scoregoalnál, és egy tetszetős egyéni cselsorozat után Móra szépített az első félidő vége előtt nem sokkal, 1-2.

A szünetben nem sikerült felrázni a hazai brigádot, nagyon beszorultak saját kapujuk elé. 29 másodpercre volt csak szüksége az Aramisnak, hogy újabb gólt érjenek el. A rutinos Harnisch tekert távolról Tombácz kapujába távolról, 1-3. Kellett egy kis idő, mire összeszedték magukat a kecskemétiek, többször veszélyeztettek is, de a kapufa sem segített ezúttal nekik, kifelé pattant onnan a játékszer. A végén még létszámfölényes játékkal, 5 a 4 ellen rohamoztak Koós Károly tanítványai, de gól már nem született: SG Kecskemét Futsal – Aramis 1-3.

Az SG Kecskemét Futsal jövő héten hétfőn a bajnoki címre is esélyes Haladás VSE-hez látogat.

Moga Flavius Lorant (Aramis SE): – Szoros meccsre számítottunk, és ez beigazolódott. A mai napon a helyzetkihasználásunk sokkal jobb volt, mint az előző fordulókban, ennek is köszönhető a sikerünk. Tombácz, a kecskemétiek kapusa szenzációsan védett, ki kell őt emelni. Ha ő nincs, akár nagyobb arányú is lehetett volna a győzelmünk. Mindent megtettünk ma a három pontért. Úgy gondolom megérdemelt a siker, gratulálok a fiúknak!

Koós Károly (SG Kecskemét Futsal): – Csalódottak vagyunk, szerettünk volna jobb eredményt elérni. El kell ismernünk azonban, hogy erre a mai napon nem volt esélyünk. Számunkra nincs könnyű mérkőzés, ez most is bebizonyosodott. Nagyon csalóka kép volt, hogy az Aramis nulla ponttal érkezett hozzánk. Mi ezúttal elmaradtunk attól, amit valójában tudunk. Az előző fordulókban bizonyítottuk, hogy jó hozzáállással, fegyelmezett taktikával van keresnivalónk az NBI-ben. Most ez elmaradt, így nem marad más, mint meghajolni az ellenfél előtt, mert jobb volt a mai napon.

 SG Kecskemét Futsal – Aramis SE 1-3 (1-2)
Férfi futsal NBI., 3. forduló
2019.09.09., 19:00 Messzi István sportcsarnok

Kecskemét: Tombácz (k) – Móra, Kovács J., Daróczi, Dobosi, Deák, Nagy R., Csamangó, Sallai, Rutai, Maczelka, Csővári (k).

Aramis: Vámosi (k) – Harnisch, Juhász, Fekete O., Boznánszky, Németh M., Fekete M., Sámson, Pankotai, Vattamány, Frankovszky, Bognár, Gál, Molnár G. (k).

Gólszerzők: Móra 20., illetve Juhász 2., 19. és Harnisch 21.

Kiállítva: Fekete Olivér a 15. percben.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés