kesport.hu

Heves megyébe utazik a bajnoki pontokért a KTE-Piroska Szörp férfi kézilabdacsapata

Vasárnap “új belépő”, a Hatvan gárdája ellen kezdi a 2019/2020-as bajnokság pontvadászatát a KTE-Piroska Szörp férfi kézilabdacsapata.

Egyáltalán nem lesz könnyű a hírös városiak dolga, hiszen a Bárány Zsolt által felkészített újonc a nyáron nem bízta a véletlenre a bajnoki szereplést, és alaposan megerősített kerettel várja az összecsapást. A Hatvan otthonában várhatóan egyetlen csapat sem mehet biztosra, így a KTE-Piroska Szörp sem.

A kecskeméti férfi kézilabdázók kerete is átalakult, hosszú idő után visszatért Kecskemétre Bíró Balázs az NB I-es Dabasból, Szabó Martin érkezett a kapuba kölcsönbe Komlóról, továbbá ide igazolt Nagy Máté a Fradiból, a balkezes Kis Dániel Balatonfüredről és Csordás Marcell Csurgóról.

Mindjárt egy nehéz meccsel kezdjük a bajnokságot, hiszen a Hatvan mindent megtett annak érdekében, hogy idén nagyon jó csapatuk legyen – volt NB I-es játékosokkal erősítettek, remek kerettel vágnak neki a bajnokságnak. Nekünk azonban nem lehet más célunk, mint elhozni a pontokat Hatvanból. Így készülünk!” – nyilatkozta Ocsovai Zsolt, a KTE-Piroska Szörp vezetőedzője.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés