kesport.hu

A Haladáshoz utazik hétfőn az SG Kecskemét Futsal csapata

Már kora délután nekivágnak az útnak a kecskeméti futsalosok, hiszen hétfőn 18:30-tól a Haladás VSE vendégei lesznek. A szombathelyiek három forduló után a dobogón állnak, csak az első körben maradtak alul, azóta magabiztos sikereket arattak.

Keretük nagyon erősnek mondható, kimagaslik az NBI-en belül. Dróth Zoltán neve valószínűleg minden futsalt követő számára ismerősen cseng, hiszen anno az ő találatával sikerült az Eb-részvételt kiharcolnia a magyar válogatottnak Románia ellen. Mellette még számos idegenlégióssal büszkélkedhetnek a Halinál, brazilok is erősítik a keretet a magyar tehetségek mellett.

Az SG Kecskemét Futsal nem panaszkodhat a rajtot illetően, hiszen újoncként négy ponttal állnak három fordulót követően. Koós Károly vezetőedző így vélekedik a bajnoki meccs előtt:

A hétfői gyengébb teljesítményt sikerült átbeszélnünk. Mindenki látja, tudja a saját felelősségét. Lezártuk már az Aramis elleni meccset magunkban, ez nem fogja befolyásolni a folytatást. Az viszont igen, hogy az egyik legerősebb ellenfél következik a bajnokságban. Nem mi vagyunk az esélyesek, de sportemberek vagyunk, mindent megteszünk, hogy Kecskemétet méltóképpen képviseljük.

Haladás VSE – SG Kecskemét Futsal
férfi futsal NBI., 4. forduló
2019.09.16., 18:30
Szombathely, Haladás sportcsarnok

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés