kesport.hu

Pénteken megszerezheti első bajnoki pontjait a KTE-Piroska Szörp

Pénteken a kecskeméti férfi kézilabdázók hazai környezetben is megkezdik a 2019/2020-as éved bajnoki menetelését. Rögtön egy rangadót láthatnak a Messzi István sportcsarnokba kilátogató nézők, hiszen a szintén dobogóra vágyó Nyíregyháza lesz Berkes Gergőék ellenfele.

Egyik csapat számára sem indult jól a bajnokság; a KTE az NB I/B-be frissen feljutó Hatvan ellen, míg a Nyíregyháza otthon az Ózd ellen szenvedett meglepő vereséget. Nagy lehetőség tehát mindkét gárda számára, hogy pénteken javítsanak, és megszerezzék első pontjaikat.

A Kecskemét számára fontos, hogy ne kerüljön hasonló helyzetbe, mint a tavalyi szezonkezdet során – amikor három egymást követő vereséggel indítottak – hiszen az évad elején elhulajtott pontok később sokba kerülhetnek.

A Kesport.hu tippje: A Kecskemét nyer, két góllal. 

Ocsovai Zsolt (KTE-Piroska Szörp):Két nagyon csalódott csapat fog egymással találkozni, hiszen a nyíregyháziak az Ózd ellen egy nem várt vereséggel kezdtek, illetve mi is úgy készültünk, hogy Hatvanból elhozzuk a két pontot, de kikaptunk. A héten átbeszéltük a játékosaimmal, hogy mik voltak a hibáink, min kell változtatni. Ennek tükrében azt gondolom, hogy egy teljes szemléletváltás történt, mindenki úgy dolgozik, ahogyan kell. Tudjuk, hogy a Nyíregyháza nagyon jó játékosállománnyal rendelkezik, nehéz meccs lesz a pénteki, de bízom benne, hogy győzelemmel hagyjuk majd el a pályát. 

KTE-Piroska Szörp – Nyíregyházi SN KFT
Férfi kézilabda, NB I/B, Keleti-csoport, 2. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
Vezeti: Bába, Horváth.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés