kesport.hu

Változott a KTE-Duna Aszfalt PVSK és Falco elleni meccseinek időpontja

A PVSK és a Falco elleni meccsek időpontja is változott az A-csoportban. Az első hazai meccsünk így 2019. október 27-én, vasárnap lesz az Alba ellen 18:00 órától – számolt be róla a ktekosar.hu. A klub hivatalos honlapja közleményt adott ki az új időpontok kapcsán:

A PVSK-Veolia elleni, a 2. fordulóba kisorsolt bajnoki találkozó hétvégéjén a Messzi István sportcsarnok foglalt, és az általunk felajánlott pályaválasztói jog felcserélésére sem volt lehetőség.

Természetesen figyelembe vettük a pécsiek nemzetközi szereplését is, így második módosítás után végül december 18-án játsszuk le a baranyai csapattal a bajnokit, 18:00 órától a Messzi István sportcsarnokban.

Első hazai meccsünkre is várni kell még október végéig, mert a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely elleni meccs végül december elsején, vasárnap lesz megrendezve 18:00 órától.

Ennek fényében október 27-én, vasárnap az Alba Fehérvár elleni bajnoki lesz az első hazai bajnoki, 18 órási kezdéssel.

Az NBI/B-ben is van módosítás.

A KTE-Duna Aszfalt – Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC találkozó 2019. október 21., hétfő helyett 2019. október 18., pénteken 19 órakor lesz, helyszín: Mercedes-Benz Sport Akadémia.

A CKE-KTE-Duna Aszfalt és a KTE-Duna Aszfalt-CKE mérkőzések esetén pályaválasztói jogot cseréltünk. 2020. március 29., vasárnap helyett 2019. december 20. pénteken, 19 órakor lesz a hazai mérkőzés, helyszín: Mercedes-Benz Sport Akadémia. Az idegenbeli mérkőzés 2020. március 29., vasárnap 18 óra.

(ktekosar.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés