kesport.hu

Asztalitenisz: két meccs, két győzelem a Szparis lányok hétvégi mérlege – fotókkal

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér a torna rendszerben lebonyolított női magyar csapatbajnokság második körében az Orosházával és a Nyírbátorral küzdött meg.

PET-BAU A.S.E. Orosháza – Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér 3:6

Győzelmek: Füle/Radonjic, Radonjic Aleksandra 2, Füle Kata 1, Drabant Anita 2

Szombaton rangadóval kezdte a kecskeméti csapat a küzdelmeket az Orosháza ellen. Magabiztos rajtot vettek lányaink, ugyanis az első három mérkőzésüket megnyerték. Ezután viszont felzárkózott az ellenfél, így rangadóhoz méltóan 3:3-as döntetlenre állt a meccs, két kör után. Drabant a lehető legszorosabb meccsen kapott ki Nagypáltól. 5 perccel a vesztes csata után, a legjobbjukkal, Horváth Lillával kezdett játszani, és rommá verte ellenfelét. Az ilyen meccsek adnak tartást, új lendületet egy játékosnak, egy csapatnak. Így is lett, és a Szparis lányok még nagyobb intenzitásra tudtak kapcsolni. Bravúros játékkal, nagy akarással megnyerték az utolsó három meccsüket, ezzel beállították a 6:3-as végeredményt.

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi TérNyírbátor ASE 6:0

Győzelmek: Radonjic/Füle, Radonjic 2, Drabant 2, Füle 1

A délutáni utolsó fordulóban ezen a hétvégén a Nyírbátor csapatával küzdött meg a kecskeméti gárda. Végig irányítva a mérkőzést, magabiztos győzelmeket arattak lányaink, amit a simának mondható végeredmény is tükröz.  

Vajda Viktor edző: – Kiemelkedően teljesítettek lányaink ezen a fontos hétvégén, így megmaradt az esélyünk, hogy a bajnoki év végén bejussunk a Final Fourba. Ami már most tisztán látható, hogy kezd csapattá érni az együttes, a lányok egy emberként küzdenek a győzelemért. Hiszem, ha ez így folytatódik, akkor nincs megállás közös célunk eléréséig.   

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

 

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés