kesport.hu

SG Kecskemét Futsal: Győzelem esetén beérhető a Ferencváros

Pénteken rendhagyó módon a II. Rákóczi Ferenc iskola tornacsarnoka ad otthont az SG Kecskemét Futsal bajnoki találkozójának 20:00 órától. A meccsre összesen 300 jegyet tud értékesíteni a klub, a helyszínen korlátozott számban lesz csak elérhető, ezért arra kérnek mindenkit, elővételben vásárolja meg lehetőleg a jegyét!

Elővétel: 6000 Kecskemét, Klapka utca 9-11 . FSZ 10. – hétköznaponként 10.00-14.00 között. Kérdés esetén az info@scoregoal.hu címen állnak a csapat kollégái rendelkezésre.

Nézzük az aktuális ellenfelet, amely a nagy múltú zöld-fehér klub, a Ferencvárosi TC.

A két gárda tavaly még az NBII. keleti-csoportjában vívott ádáz csatákat. Az alapszakaszban és a felsőházi rájátszásban is mindig a fővárosiak nyertek, így van miért törlesztenie a Koós-legénységnek.

Az idei szezont jól kapták el a zöld-fehérek, két győzelemmel nyitottak, ám azóta négy meccsen csak egyetlen egységet tudtak szerezni. Betudható ez a sorsolásuk nehézségének, ugyanis ők is – a Kecskeméthez hasonlóan – a legjobbakkal vívták csatáikat az elmúlt hetekben.

Csapatukat korábbi válogatott futsalosok erősítik, valamint olyanok is, akik nagypályán NBI-ben is bizonyíthattak. Gólérzékeny játékosokból sincs hiány náluk, Rábold a mostani szezonban már ötöt rámolt az ellenfeleknek, és négyen is vannak a keretben, akik őt követik három találattal.

Nem vár könnyű összecsapás tehát a kecskemétiekre, de a hazai pálya előnyét kihasználva egy győzelemmel utolérhető lenne az FTC, 7-7 pont állna akkor mindkét csapat neve mellett.

A Fradi elleni bajnoki meccset követően már csak november elején, 4-én lép pályára legközelebb az SG Kecskemét Futsal, ugyanis a válogatott világbajnoki selejtező tornája miatt szünetel a bajnokság.

SG Kecskemét Futsal – FTC-Fisher Klíma
férfi futsal NBI., 7. forduló
2019.10.11., péntek 20:00
II. Rákóczi Ferenc iskola tornacsarnoka

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés