kesport.hu

SG Kecskemét Futsal: A győzelem a cél a Ferencváros ellen

Pénteken rendhagyó módon a II. Rákóczi Ferenc iskola tornacsarnoka ad otthont az SG Kecskemét Futsal bajnoki találkozójának 20:00 órától.

A Fradi elleni meccsre összesen 300 jegyet tud értékesíteni a klub, a helyszínen korlátozott számban lesz csak elérhető, ezért arra kérünk mindenkit, elővételben vásárolja meg lehetőleg a jegyét!

Elővétel: 6000 Kecskemét, Klapka utca 9-11 . FSZ 10. – hétköznaponként 10.00-14.00 között. Kérdés esetén az info@scoregoal.hu címen állnak a csapat kollégái rendelkezésre.

Koós Károly vezetőedző szeretné győzelemmel megörvendeztetni a szurkolókat: Ugyanúgy készültünk, mint az eddigiekben is. A Fradi jó erőkből áll, jó játékosokat igazoltak. Lehet hallani olyat, hogy lesznek hiányzóik, mert a Socca focivébére mennek ki páran tőlük. Ettől függetlenül a maximális koncentráció kell ellenük, mert erős ellenfél a Ferencváros. Szeretnénk örömet szerezni a szurkolóinknak, és persze saját magunknak is, és megszerezni első hazai győzelmünket. Ez az önbizalmunk miatt is fontos lenne.

A héten Berettyóújfaluban is járt a vezetőedző, ezzel kapcsolatosan is kérdeztük, mit tapasztalt ott a Bajnokok Ligája fordulóban.

– Az elit szintet láthattuk, hiszen a tavalyi BL-döntős Kairat Almaty is játszott. A Berettyó nagyon nehéz csoportba került, a legjobb együtteseket láthatják vendégül a három nap során. Ehhez hasonló BL-esemény Magyarországon nem volt szerintem az elmúlt 10-20 évben. Szájtátva néztük, hogyan csinálják azok, akik már gyerekkoruk óta a futsalt űzik. Élménydús volt nagyon, ha lehetett volna, mindhárom napot ott töltöttem volna!

 

SG Kecskemét Futsal – FTC-Fisher Klíma
férfi futsal NBI., 7. forduló
2019.10.11., péntek 20:00
II. Rákóczi Ferenc iskola tornacsarnoka

A Fradi elleni bajnoki meccset követően már csak november elején, 4-én lép pályára legközelebb az SG Kecskemét Futsal, ugyanis a válogatott világbajnoki selejtező tornája miatt szünetel a bajnokság.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés