kesport.hu

A sereghajtóhoz utazik vasárnap a KTE-Piroska Szörp

Nógrádba utaznak vasárnap a kecskeméti férfi kézilabdázók. Az NB I/B Keleti-csoportjának 6. fordulójában a tabella utolsó helyén tanyázó Balassagyarmat lesz a KTE-Piroska Szörp ellenfele. Csakhogy Balassagyarmaton sosem könnyű…

A kecskemétiek igencsak hullámzó teljesítménnyel rukkolnak elő hétről-hétre. Hol nagyon magabiztosan, ellenálhatatlan módon gyűrik le az adott ellenfelüket – ahogyan azt tették az elmúlt két fordulóban az Ózd, és az FTC U21 ellen – vagy éppen csalódást keltő eredményeket érnek el. Ez utóbbi kategóriába tartozik a hétközi Magyar Kupa kiesés, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy főbb kulcsemberei nélkül vágott neki a Kecskemét a NEKA elleni kupameccsnek (a végeredmény 24-21 lett a balatonbogláriak javára). 

Soron következő mérkőzése sem lesz túl egyszerű a KTE-nek, bár ha a tabellára tekintünk, mégsem ezt állapíthatjuk meg, ugyanis a sereghajtó Balassagyarmathoz látogatnak Füstös Attiláék. A nógrádiak négy vereségük mellett csupán az Algyő ellen bezsebelt egy pontot tudják felmutatni (bár az kétségkívül bravúrdöntetlen volt). 

A győzelemre jó esélye van a hírös városiaknak, amennyiben a Fradi fiataljai ellen látott játékukat hozzák, viszont ha a másik két idegenbeli vereségüket nézzük (amit a Hatvan és az Algyő ellen szenvedtek el), akkor bajba kerülhetnek. 

Egy biztos: ha valaki, akkor Ocsovai Zsolt, a Kecskemét vezetőedzője tudja, hogy mi várhat csapatára, hiszen a tréner balassagyarmati születésű. 

A kesport.hu tippje: Három góllal nyer a KTE-Piroska Szörp

Ocsovai Zsolt vezetőedző (KTE): – A héten játszottunk egy Magyar Kupa mérkőzést, ami finoman szólva nem úgy sikerült, ahogyan elterveztük. Ettől függetlenül bízunk abban, hogy ez csak egy részkisiklás volt, ráadásul több játékosunk hiányzott arról a találkozóról. Reméljük, hogy a Ferencváros fiataljai ellen nyújtott teljesítményünket meg tudjuk ismételni Balassagyarmaton. Nagyon nehéz meccsre számítok, hiszen remek játékosállománnyal rendelkeznek a gyarmatiak, bár eddig csak egy pontot szereztek a bajnokságban. Mindenképpen két ponttal szeretnénk távozni Nógrádból! 

Balassagyarmati Kábel SE – KTE-Piroska Szörp
férfi kézilabda, NB I/B. Keleti-csoport, 6. forduló
2019. október 20. vasárnap 17.00
Balassagyarmat, Városi Sportcsarnok
Vezeti: Budai-Bock, Wenzel

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés