kesport.hu

Vasárnap esélyesként fogadja a KRC a Szeged együttesét

Vasárnap a férfi röplabda NB I ’A’ csoportjának 4. fordulójában a Kecskeméti RC a Szeged gárdáját fogadja a Messzi István Sportcsarnokban. A Csongrád megyeiek eddig négy vereséget számlálnak, így Dávid Zoltán tanítványai abszolút esélyesként várják a mérkőzést. Kezdés 17 órakor. 

A kecskemétiek úgy kezdték a szezont, ahogyan azt a nagyközönség elvárta: sima 3:0-val a Sümeg ellen. Viszont az első igazán komoly megmérettetését elbukta a KRC, hiszen a MAFC otthonában egy drámai, ötszettes meccsen alulmaradt. Dávid Zoltán vezetőedző ki is jelentette, őt nem érdekli azok a meccsek, amiken egyértelműen csapata az esélyes, amíg a rangadókat nem nyerik meg. Ezt követte egy ilyen, „könnyed” összecsapás a PTE-PEAC ellen, amelyet szettveszteség nélkül hoztak a hírös városiak.

A következő találkozójukat azzal a Szegeddel játszák, amely eddig a szezonban nemcsak meccset, de még játszmát sem nyert. A Kazincbarcika, a Sümeg és a MAFC is letarolta a szegedieket, így Krupánszki Olivérék bátran bízhatnak abban, hogy ez nekik is sikerül.

A kesport.hu stábjának tippje: 3:0-ra nyer a KRC.

Dávid Zoltán vezetőedző (KRC):Ez a meccs a kötelező győzelem kategóriába tartozik. A héten komoly terhelést kaptak a srácok. Lesz egy-két elem, amit gyakorolni fogunk a Szeged ellen, de ahogy már az előző héten is elmondtam, mi a jövő heti, Kazincbarcika elleni mérkőzésre összpontosítunk és készülünk. 

Kecskeméti RC – Vidux-Szegedi RSE
férfi röplabda NB I ’A’ csoport, 4. forduló
2019. november 03. vasárnap, 17.00 óra
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
Vezeti: Csizmarik, Villás.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés