kesport.hu

⭐️ Kecskemét All Stars – az elmúlt hét legjobb kecskeméti sportolói

Túl vagyunk 2019 novemberének első hétvégéjén, amely során a legtöbb kecskeméti sportcsapat pályára lépett. A Kesport.hu stábja szubjektív véleménye alapján összeállította a hét csapatát, amit hat olyan játékos alkot, akik saját csapatukban kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. 

A hét csapatának tagjai:

Patvaros Zsolt labdarúgó (KTE HUFBAU): 

A kecskeméti közönségkedvenc főszerepet vállalt a KTE Szekszárdon aratott nagyszerű győzelmében. Patvaros a második félidő elején két perc alatt kétszer is bevette a hazaiak kapuját, ráadásul az egyik egy bombanagy szabadrúgásgól volt. Találatai mellett végig stabil, magabiztos játékot mutatott, így vezérletével a hírös városiak 3-0-ra győztek. 

Marko Derasimovic kosárlabdázó (KTE-Duna Aszfalt): 

A kecskeméti kosarasok nyolcas mezszámú játékosa nagyszerű teljesítménnyel járult hozzá a KTE-Duna Aszfalt sikeréhez. Jászberényben a 20 dobott pontjával csapata második legeredményesebbje lett Wittmann 21 pontja mögött. Emellett 8 kiharcolt faultot hozott össze, szerzett 3 labdát, és két sikeres triplája fontos pillanatban érkezett. 33 percnyi játékidő alatt elért 27-es VAL-értéke a mezőny legjobbja volt. 

Pesti Marcell röplabdázó (KRC): 

Igaz, mindössze másfél szettet töltött a pályán, így is csapatából kiemelkedett Pesti Marcell, a Kecskeméti RC röplabdázója. 13 pontot ért el, folyamatosan okos megoldásokkal, hol bivalyerős ütéssel, hol fifikás ejtéssel verte át az ellenfél játékosait. Vélhetően ennél is több egységet jegyezhetett volna, de Dávid Zoltán – gondolva a jövő heti, kazincbarcikai rangadóra – pihentette őt és több csapattársát a második játszmától. A kecskemétiek így is simán verték a Szegedet. 

Burján Laura kosárlabdázó (KKC):

Megszerezték idei első győzelmüket a női kosarasok vasárnap a MAFC ellen. A siker egyik kovácsa Burján Laura volt, aki 22 pontot tett be a közösbe úgy, hogy az összes büntetőjét értékesítette, 9-ből 7-szer sikeresen próbálkozott kétpontos dobással, valamint szedett 6 lepattanót is. Nem véletlen, a 22-es VAL-mutatója kiemelte a mezőnyből. 

Szabó Tamás labdarúgó (SC Hírös-Ép):

Még mindig veretlen az SC Hírös-Ép az őszi szezon során. Ez annak is köszönhető, hogy a Helvécia ellen könnyed, 5-0-ás győzelmet szállítottak a hétvégén. A mérkőzés második félidejében Szabó Tamás a 61. és a 63. minutumban is nagyszerű gólt ért el, mellyel bebiztosította csapata sikerét. Szabó a támadásépítésben és a befejezésben is helyállt ezen a találkozón, így az SC Hírös-Ép győzelemmel hangolódott a november 17-ei, Kunszállás elleni derbire. 

Rutai Balázs futsalos (SG Kecskemét Futsal): 

Óriási győzelmet arattak hétfőn a kecskeméti futsalosok, miután megverték hazai pályán azt a Debrecent, amelyik remek formában játszott az utóbbi időben. Mindez köszönhető Rutai Balázs extrájának, aki a második játékrészben mesterhármast szerzett, hozzásegítve csapatát egy 3-2-es sikerhez. 

A Kesport.hu jövőhéten is jelentkezik az általa legjobbnak vélt játékosokkal, a hét csapatával. 

(Vizi Zalán)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés