kesport.hu

A nap, amikor semmi nem jött össze – búcsúzott a kupától az SG Kecskemét Futsal

A hírös városiak a Magyar Kupa első fordulójában a harmadosztályú Szigetszentmiklósi SC vendégei voltak. Nagy meglepetésre a kecskemétiek nagyarányú vereségbe csúsztak bele, 11-2-re nyertek a hazaiak, így ők folytathatják a menetelést a kupában.

Az első etapban három perc után már 2-0 állt az eredményjelzőn, Kispéter és Hamar voltak eredményesek. Ekkor még szépítettek a vendégek Dobosi révén, de ezután gödörbe kerültek a kék oroszlánok. A Szigetszentmiklós remekül és kevés hibával játszott, ellentétben a hírös városiakkal, akik  sorra kapták a   gólokat. Végül 5-1-nél ért véget az első játékrész.

A második etapban tovább folytatódott a horror a vendégek számára, három perc elteltével már hat találat volt a különbség a csapatok között, Sztraka és Medgyesi voltak a gólszerzők, 7-1. A hazaiak azonban 11 gólig meg sem álltak, Hamar szerezte a Szigetszentmiklós utolsó találatát, 11-1. A mérkőzést az ex-szigetszentmiklósi Nagy R. gólja zárta, de ez már nem sokat kozmetikázott a végeredményen, 11-2.

Koós Károly vezetőedző (SG Kecskemét Futsal) : – Nehéz bármit is mondani, értékelhetetlen volt a mai teljesítményünk. A Szigetszentmiklós sokkal jobban akart nálunk és ez a játékukban is meglátszott és nekik ezért gratulálok is, mi viszont elképesztő hibák után kaptunk gólokat, ami elfogadhatatlan. Hétfőn a mennyben jártunk, ma viszont a pokol legmélyebb bugyrában.

Szigetszentmiklósi SC – SG Kecskemét Futsal 11 – 2 (5-1)

Gólszerzők: Kispéter (2.), Hamar (3.,30.,33.,37.), Sztraka (16., 23.), Kovács (29.) Medgyesi (17.,18.,21.) ill., Dobosi (13.), Nagy R. (39.)

(Szarvas Zsombor) (fotó: kesport.hu – archív)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés