kesport.hu

Szombaton a hazai pályán kiválóan teljesítő Kerekegyháza vendége lesz a KLC

Az utóbbi hetekben lendületbe jövő Kecskeméti LC szombaton Kerekegyházára látogat a megyei I. osztály 14. fordulójában. 

Az utolsó előtti őszi fordulóra kerül sor a megyei I. osztályban. A KLC számára nem indult jól ez az évad, de a végére egészen lendületbe jött a gárda. Igaz, csak szeptember végén tört meg a jég, hiszen ekkor szerezték meg az első győzelmüket, de az előző három fordulóban összesen hét pontot gyűjtöttek be a kecskemétiek; a Kecel ellen nagyon magabiztosan, a Bácsalmás ellen óriási küzdelemben győztek, míg Kiskőrösön ikszeltek. Ezekből a csatákból erőt meríthetnek a hírös városi fiatalok, hogy úgy utazzanak Kerekegyházára, hogy akár három ponttal térhessenek haza. 

Ami a kerekegyháziakat illeti, Csordás Csaba vezetésével eddig egy stabil, a bajnokságban meghatározó csapatként ismerhettük meg őket. Igazi baráti, de küzdelmes csatára van kilátás; Csordás mellett ugyanis Farkas István, és a fiatalabb generációt képviselő játékosok közül – akik a KTE akadémiáján nevelkedtek – a kereki gárdából többen is ismerősek lehetnek a kecskeméti publikum számára. Velük együtt eddig 20 pontot bezsebelve a hatodik helyen áll a Kerekegyháza, öt ponttal lemaradva a már dobogót érő helyektől. 

A KLC biztos, hogy nem feltartott kezekkel érkezik Kerekegyházára, de nagyon nehéz dolguk lesz Nagy Lajos fiainak, hiszen  Csordásék még nem szenvedtek vereséget hazai pályán, sőt, olyan fölényes győzelmeket értek el, mint a Kecel elleni 8-0, a Bácsalmás elleni 6-1, vagy az Akasztó elleni 5-1-es diadal. 

A Kesport.hu stábjának tippje: 2-2-es döntetlen

Nagy Lajos vezetőedző (KLC):Bizakodva tekintünk a kerekegyházi rangadóra, hiszen az utóbbi hetekben jó formában futballozunk. Pikáns mérkőzésre számítok, és a játékosaim számára is presztízscsata lesz, ugyanis azonos korosztály ellen játszunk, és a két csapatban a legtöbb játékosnak kecskeméti futballmúltja is van. Ugyanúgy rohamos játékot játszunk, mint a kerekegyháziak, sok fiatal lesz a pályán. Nagy akarattal fognak pályára lépni a játékosaim, mert pontot, de inkább pontokat szeretnénk szerezni. 

Kerekegyházi SE – Kecskeméti LC
labdarúgás, megyei I. o., 14. forduló
2019. november 09. szombat, 13:30
Kerekegyháza, Borbás Gáspár Sporttelep
Játékvezető: Szöllősi Ferenc
Asszisztensek: Bartucz Tamás, Kócsó Tibor Zsolt

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés