kesport.hu

Élő közvetítéssel jelentkezünk vasárnap a röplabda „Szuperkupa” rangadóról!

A bajnoki címvédő VRCK a kupagyőztes Kecskemét ellen – vasárnap jön a 2019/20-as férfi röplabda bajnokság eddigi legjobban várt mérkőzése, amelyet a Kesport TV élőben közvetít Kazincbarcikáról. 

Mióta október 20-án a MAFC elleni rangadójukat elbukták, azóta csak a Kazincbarcika elleni derbire összpontosítanak a kecskeméti röplabdázók. Hiába az eddigi három 3:0-ra megnyert csata (a Sümeg, a Pécs és a Szeged ellen), Dávid Zoltán több nyilatkozatában hangsúlyozta, csapata hetek óta a VRCK elleni mérkőzésre készül, hogy megmutassa, mire is képes. Most itt az idő, hogy bizonyítsanak, ugyanis vasárnap jön a derbi.

Abszolút nem lesz egyszerű dolga a hírös városi játékosoknak, hiszen a tavalyi bajnoki aranyérmes nagyon jó formában kezdte a bajnokságot. Eddig lejátszott öt találkozójából mindet megnyerte a ’Barcika – ezek között szerepel a MAFC elleni meglepően sima 3:0-ás siker – és csupán egy szettet vesztettek, méghozzá Pécsen. 

A kesport.hu jóvoltából élőben követhetik a kedves nézők a „Szuperkupának” beillő összecsapást, melyet vasárnap, 17 órakor rendeznek a Kazincbarcikán, a Don Bosco Sportcsarnokban. 

A kesport.hu stábjának tippje: 3-2-re nyer a Kecskemét.

Dávid Zoltán vezetőedző (KRC):Nagyon bízom abban, hogy erre a meccsre a játékosaim nem a bugyogójukat hozzák el, hanem a gatyájukat. A srácok mindent tudnak, felkészültünk mindenre. Szeretném, ha most már nem a kifogásokat keresnénk, hogy miért nem tudunk játszani, mint például, hogy rossz a világítás, vagy a parketta. Igenis meg kell mutatni, hogy mire vagyunk képesek. Nap mint nap látom edzésen, hogy hol tartunk, de ez még az ilyen fontos meccseken nem tükröződött vissza. Hiszek abban, hogy képesek leszünk győzni. 

VRCK Volleyball Kft. – Kecskeméti RC
férfi röplabda, NB I ’A’-csoport, 5. forduló
2019. november 10. vasárnap, 17.00
Kazincbarcika, Don Bosco Sportcsarnok
Vezeti: Adler, Sík 

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés