kesport.hu

Fölényes győzelmet aratott a HÉP-Röpke SE

A kecskeméti lányok sima mérkőzésen, 3:0-ra múlták felül hazai pályán a Jászberényi RK csapatát.

A hírös városi gárda magabiztosan kezdett a jászberényiek ellen, aminek meg is lett az eredménye; hatalmas különbséggel, 25:10-es szett arányban múlta felül a vendégcsapatot. A második játszmára a vendégek megszorongatták a hazaiakat, azonban a Röpke ismételten jobbnak bizonyult és 25:20-re nyert. Az utolsó felvonást 25:18-as arányba nyerték meg a hazaiak, mellyel le is zárták a mérkőzést. 

Csala Bernát a HÉP-RÖPKE SE vezetőedzőjének értékelése: 

Fontos győzelem született, hiszen itthon tartottunk minden pontot, így a tabellán most igen jó helyet foglalunk el. A végső elszámolásnál nagyon fontosak lesznek ezek a győzelmek. Az első szettben a jó szerváinkkal leptük meg az ellenfelet, amire nem voltak felkészülve. Az elkövetkező játszmában is úgy gondolom, hogy a remek szerváinkkal tudtuk felülmúlni a vendégcsapatot. A harmadik szett egy lélektani csata volt, hiszen a játszma közepén elhúzott az ellenfél, sokat hibáztunk, de a holtponton túllendültünk a remek cseréinkkel. 

Nagyon örülök a 3:0-s győzelemnek tavaly is egy csoportban voltunk a U21-es csapattal és tavaly kikaptunk itthon is és náluk is, ezért nagyon vártuk már, hogy javítsunk ezen, azonban azt tudni kell, hogy ez egy teljesen más gárda volt. Azt gondolom, hogy hoztuk a kötelezőt, néhol voltak hibáink, de sikeres győzelmet arattunk – nyilatkozta Kenderes Dóra, a HÉP-Röpke SE csapatkapitánya. 

Az első szettünk turistásra sikeredett, de azt gondolom következő két szettre össze kaptuk magunkat és megtudtuk szorongatni a kecskeméti csapatot – értékelte röviden a mérkőzést Mészáros Péter, a Jászberényi RK vezetőedzője. 

Úgy gondolom a csapat egyáltalán nem volt összhangban a mérkőzésen. Megpróbálunk az elkövetkező mérkőzésen jobban teljesíteni – nyilatkozta Mészáros Zsófia, a jászberényiek csapatkapitánya.

Szett arányok: 25:10; 25:20; 25:18.

A HÉP-RÖPKE SE csapata a következő mérkőzését november 17-én vasárnap, 13:00 órai kezdettel fogja megvívni idegenben, a Palota RSC-vel. A kecskeméti lányok következő hazai mérkőzésére november 24-én,  vasárnap kerül sor 19:00 órától, ekkor a LINAMAR BRSE gárdájával mérik össze erejüket. 

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés