kesport.hu

⭐️ Kecskemét All Stars – az elmúlt hét legjobb kecskeméti sportolói

Újabb eseménydús hétvégén vagyunk túl, amely során a legtöbb kecskeméti sportcsapat pályára lépett. A Kesport.hu stábja szubjektív véleménye alapján összeállította a hét csapatát, amit ezúttal négy olyan játékos alkot, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, hozzájárulva csapatuk sikeréhez. 

A hét csapatának tagjai:

Bíró Balázs kézilabdázó (KTE-Piroska Szörp): 

A férfi kézilabdázók mérkőzésével indult a bajnoki meccsek sora a kecskeméti sportcsapatok számára; a KTE-Piroska Szörp nagyszerű diadallal zárta a csütörtöki, Balmazújváros elleni csatát. A 33-26-os sikerből a csapatkapitány, Bíró Balász hat góllal vette ki a részét. Támadásban remekül irányította csapatát, szenzációs passzokkal szolgálta ki a társait, ezzel hozzásegítve csapatát egy nagyon fontos sikerhez, amelynek köszönhetően a KTE az élre ugrott a táblázaton.

Kemal Karahodzic kosárlabdázó (KTE-Duna Aszfalt):

Folytatta elképesztő menetelését a KTE-Duna Aszfalt, férfi kosarasaink zsinórban negyedik alkalommal hagyták el győztesen a parkettet, ezúttal a bajnokaspiráns Egis Körmend együttesét verték meg egylabdás meccsen 75-74-re. A győzelemhez a hírös városiak centere, Kemal Karahodzic szenzációs teljesítménnyel járult hozzá, aki 29-es VAL-mutatójával a mezőny legjobbja volt. Két elképesztő zsákolást, és egy extratriplát láthattak a nézők a szerb-magyar játékostól, aki 12 pontot dobott, szerzett két labdát és elképesztő mennyiségű, 15 lepattanót szedett. 

Bartolák Lilla röplabdázó (HÉP-Röpke SE): 

Harmadik győzelmüket is megszerezték a női röplabdázók; a HÉP-Röpke SE fölényesen, 3:0-ra győzött a Jászberény ellen. A siker során főszereplő volt a gárda egyes mezszámú játékosa, Bartolák Lilla, akinek nagyszerű nyitásaiból nagyon sok pontot szerzett a Röpke. Magabiztossága az egész csapatot előre lendítette, mind támadásban, mind védekezésben ellenállhatatlanul játszottak a női röpisek. 

Németh Kitti kézilabdázó (GBB ZRT Kecskeméti NKSE): 

Szintén nagyszerű diadalt aratott hétvégén a KNKSE, hiszen az utolsó helyen álló Tempo KSE gárdáját múlta felül 43-27-re. Már az első félidőben eldöntötték a mérkőzés sorsát a női kézilabdázók, hiszen a szünetre nyolc gólos előnyt dolgoztak ki. Ebben vezérük volt Németh Kitti, aki hétszer vette be a fővárosiak kapuját, és végig a meccs során jól bontotta meg a Tempo védelmét. Nagyszerű teljesítményével és a csapat jó játékával megszerezte második győzelmét a bajnokságban a KNKSE. 

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés