kesport.hu

Élő közvetítéssel jelentkezünk az éllovas KTE-Piroska Szörp idegenbeli mérkőzéséről!

A szenzációs formában lévő, első helyen álló KTE-Piroska Szörp a Békés gárdájához utazik az NB I/B keleti-csoporjának nyolcadik fordulójában. A vélhetően magas hőfokú találkozót a Kesport TV élőben közvetíti egyenesen Békésről. 

Rendkívül jó formának örvend a KTE-Piroska Szörp, ugyanis négy meccs óta nem talál legyőzőre a bajnokságban. Köszönhetően ennek a menetelésnek, pontazonossággal az Algyővel és a Mizsével a tabella élén állnak a kecskeméti kézilabdázók (jobb gólkülönbségükkel a hírös városiak állnak jelenleg az első pozícióban). Túl van már egy-két nehéz összecsapáson a KTE, de a következő hetek sem ígérkeznek egyszerűnek, hiszen előbb Békésre látogat, majd azt követően jön az örökrangadó, a megyei El Clasicó a Mizse ellen. 

Békésen mindenkinek meg kell szenvednie a győzelemért. Tavaly például a dobogóért küzdő Kecskemét egy góllal kapott ki Békés megyében egy végletekig kiélezett meccsen, (30-29). Hiába a békésiek gyengébb szezonkezdete (első négy találkozójukból három vereséggel, egy döntetlennel zárult), az előző két meccsen mutatott teljesítményük biztató lehet a jövőre nézve. A hatodik játéknapon ugyanis megverték az addig veretlen Algyő gárdáját, majd az előző fordulóban leikszeltek Ózdon. 

Egy biztos, nagyon kiélezett találkozóra van kilátás, amelyet a Kesport TV élőben közvetít a békési Városi Sportcsarnokból. 

A Kesport.hu stábjának tippje: három góllal győz a Kecskemét.

Füstös Attila (a KTE-Piroska Szörp játékosa):Nehéz mérkőzésre számítok, mert a Békés egy erős csapat, főleg hazai pályán. Nagy taktikai csatára van kilátás, de bizakodó vagyok, hiszen nagyon jó formában vagyunk az utóbbi hetekben. A felkészülésünkben semmi meglepő nem volt, ugyanúgy készültünk erre a meccsre is, mint az összes többire; videóztunk, illetve megpróbáltunk feltérképezni a békésiek taktikáját mind támadásban, mind védekezésben. Célunk, hogy a saját védekezésünk kemény legyen, és tudjunk könnyű lerohanásgólokat szerezni, ugyanis a Békés hatosfala igen kemény dió.

Optimum Solar-Békési FKC – KTE-Piroska Szörp
férfi kézilabda NB I/B, Keleti-csoport, 8. forduló
2019. november 16. szombat, 18.00
Békés, Városi Sportcsarnok, Csíkos u. 4.
Vezeti: Sándor L., Szikszay

 

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés