kesport.hu

Kecskemét All Stars – az elmúlt hét legjobb kecskeméti sportolói

Újabb eseménydús hétvégén vagyunk túl, amely során a legtöbb kecskeméti sportcsapat pályára lépett. A Kesport.hu stábja szubjektív véleménye alapján összeállította a hét csapatát, amit ezúttal öt olyan játékos alkot, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, hozzájárulva csapatuk jó eredményéhez. 

A hét csapatának tagjai:

Bíró Balázs kézilabdázó (KTE-Piroska Szörp): 

Nagyszerű formában játszik az elmúlt hetekben a KTE-Piroska Szörp, és irányítója, Bíró Balázs. Azok után, hogy a Kecskemét kiváló kézilabdázóját már az előző alkalommal is a legjobbak közé választottuk, ezen a héten sem maradhat ki a neve a felsorolásból, hiszen a Békésen aratott 29-21-es győzelemből elképesztő mennyiségű, 14 góllal vette ki a részét. A tabella élén álló hírös városiak Bíró vezérletével önbizalomtól duzzadva várhatják így a szombati, Mizse KC elleni nagyon fontos megyei „El Clasicot”. 

Gacs Dániel röplabdázó (Kecskeméti RC): 

Két mérkőzést is játszott a héten a KRC; hétközben Debrecenben aratott 3:1-es magabiztos sikert a Magyar Kupában, míg vasárnap Sümegen győzött szettveszteség nélkül. A győzelmekben során főszereplő volt a kecskeméti alakulat centere, Gacs Dániel, aki már Kazincbarcikán is csapata egyik legjobbja volt, illetve az említett két meccsen is tavalyi remek formáját idézve. Magabiztosan játszott, centerposztról nagyon sok pontot szerzett. Jó teljesítményére a következő hétvégén is szükségük lesz a hírös városiaknak, hiszen az a MAFC gárdája látogat a Messzi István Sportcsarnokba, amely a szezon elején 3:2-re legyőzte a KRC-t.

Vágó Levente labdarúgó (KTE HUFBAU): 

Fontos bajnoki pontokat buktak a kecskeméti férfi labdarúgók vasárnap. Taksonyban játszottak 1-1-es döntetlent, ám a lila-fehérek közül kiemelkedő produkcióval rukkolt elő az a Vágó Levente, aki egy hónapos sérüléséből tért vissza. Ráadásul nem is eredeti posztján, hanem csatárként kellett megállnia a helyét, de Zoran Kuntics vezetőedző valamit nagyon megérzett… Vágó a 28. percben eredményes volt, mellyel megszerezte a vezetést csapatának, és végig a találkozón megbízhatóan játszott.   

Karacs Jázmin kézilabdázó (GBB ZRT Kecskeméti NKSE):

Ha egy szekér beindul… a nagyon rossz szezonkezdet után zsinórban második fölényes győzelmét aratta vasárnap a KNKSE, ezúttal a Dunakeszi ellen. A 34-25-ös siker során a legjobb Karacs Jázmin volt, aki kilenc góllal járult hozzá együttese sikeréhez. A balszélső szinte valamennyi helyzetét kihasználta, ráadásul épp akkor állt csapata élére, amikor nagyon kellett. Nagy szerepet játszott abban, hogy még a félidő előtt átvette a vezetést a Kecskemét, és a második játékrész is az ő találataival indult, megadva a kellő alaphangot a sima győzelemhez. 

Torbavecz Tamás labdarúgó (SC Hírös-Ép):

A SC Hírös-Ép az első helyen zárta a 2019/20-as szezon őszi kiírását. Ugyan az utolsó játéknapon leikszeltek hazai pályán a Kunszállással, de így is veretlenek a bajnokságban Kovrig Ákos tanítványai. A hétvégi 2-2-es döntetlen során kiemelkedett Torbavecz Tamás, aki nagyszerű mezőnymunkájával járult hozzá ahhoz, hogy megnyerje a meccset a kecskeméti gárda – ami a 88. percig szinte biztosnak tűnt. Bár a végén egalizált az emberhátrányban futballozó Kunszállás, de ez Torbavecz érdemeiből semmit nem von el, aki remek meglátásaival tűnt ki a mezőnyből, jól forgatta csapatát és kiérdemelte, hogy bekerüljön a heti összeállításunkba. 

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés