kesport.hu

SG Kecskemét Futsal: 100%-os utánpótlás hétvége

Az U15, U17 és az U20 is győzni tudott vasárnap a saját korosztályos bajnokságában!

Az U15-ös együttes a Kiskunhalast győzte le magabiztosan, erről itt írtunk: http://kesport.hu/2019/12/01/sg-kecskemet-futsal-tovabbra-is-veretlen-az-u15-os-csapat/

Őket követően az U17 és az U20 a Kistarcsát fogadta az NBI-es utánpótlás bajnokságok soron következő fordulójában az NJE Törös Olga sportcsarnokában. Mindkét együttes magabiztos sikert aratott, az U17 továbbra is vezeti a pontvadászatot!

Marozsi Gábor megbízott edző: A mérkőzésnek voltak periódusai, amikor görcsösen és kapkodósan játszottunk, ami pontatlansághoz vezetett elől és ezt az ellenfelünk megbosszulta, ezért kaptunk ilyen sok gólt. Amikor csapatként funkcionáltunk és nem voltak a kapu előtt önzősködések, akkor látványosabbnál látványosabb gólokat tudtunk rúgni, sajnos a helyzeteink harmadát rúgtuk csak be. Összességben a győzelmünk nem forgott veszélyben, mert egész mérkőzésen mi irányítottunk és uraltuk a mezőnyt. Gratulálok a csapatnak!

U17: SG Kecskemét Futsal – Kistarcsai VSC 9-5 (5-0)
Fiú Futsal I. osztály U17 Keleti csoport 6. forduló

Jegyzőkönyv

Marozsi Gábor megbízott edző:  A mérkőzés képe és a csapat teljesítménye hasonló, mint az U17-nél, annyi különbséggel, hogy az idősebbek jobban használták ki a helyzeteiket, viszont a kapu előtti pontatlanságból az ellenfél többször létszámfölényben kontrázott, melyet szerencsére kis számban használtak ki eredményesen. A sok jó egyéni teljesítmény hozzásegítette csapatot ehhez a nagyarányú győzelemhez. Gratulálok a csapatnak!

U20: SG Kecskemét Futsal – Kistarcsai VSC 14-6 (7-3)
Fiú Futsal I. osztály U20 Keleti csoport 6. forduló

Jegyzőkönyv

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés