kesport.hu

Kecskemét All Stars – az elmúlt hét legjobb kecskeméti sportolói

Újabb hétvégén vagyunk túl, és a legtöbb kecskeméti sportcsapat pályára lépett. A Kesport.hu stábja szubjektív véleménye alapján összeállította a hét csapatát, amit ezúttal három olyan játékos alkot, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, hozzájárulva csapatuk jó eredményéhez. 

A hét csapatának tagjai:

Kátai Richárd kézilabdázó (KTE-Piroska Szörp): 

Tovább tart a KTE-Piroska Szörp szárnyalása; zsinórban a hetedik győzelmüket aratták a kecskeméti férfi kézilabdázók. Ezúttal a forduló előtt harmadik helyen álló, tavaly még első osztályú Vecsés otthonában nyertek derbit. A győzelemben főszerepet vállalt Kátai Richárd. A KTE jobbátlövője összesen nyolc gólt szerzett, amivel Bíró mellett csapata legeredményesebb játékosa lett. Ő szerezte a Kecskemét első gólját, és fontos találatokkal vette ki a részét akkor is, mikor a hírös városiak elléptek a bajnoki címre vágyó ellenfelüktől. Sikerükkel továbbra is a tabella élén állnak a kecskemétiek. 

Deák Márk röplabdázó (Kecskeméti RC): 

Ezt a hetet is kötelező győzelemmel zárta a KRC, Pécsett arattak 3:1-es sikert Dávid Zoltán tanítványai. Ugyan a vezetőedző nem volt teljes mértékben elégedett a látottakkal, de a papírforma győzelem során mégis elismerésre méltó teljesítményt nyújtott Deák Márk, a kecskemétiek kezdő liberója. Deák védekezésben nem ismert elérhetetlen labdát, és kiemelkedő hozzáállásával, hatalmas küzdeni akarásával kiérdemelte, hogy bekerüljön a heti összeállításunkba.

Urbán Pál (KTE HUFBAU): 

Megszerezték első pontjukat a kecskeméti férfi labdarúgók Farkas István irányítása alatt. Vasárnap a Rákosmentét fogadták a lila-fehérek, és bár a Kecskemét a helyzetek alapján gólokkal volt jobb, mint ellenfele, a végeredmény 1-1 lett. A vendégeknek nem volt sok lehetőségük, és ehhez a hírös városiak védője, a csapatkapitány Urbán Pál nagyban hozzájárult. Végig stabil, magabiztos és sallangmentes játékot produkált a középhátvéd, ráadásul az egyenlítést jelentő hazai gólból is kivette a részét.

(Vizi Zalán)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés