Így köszöntötték az újévet sportolóink – a férfi kosárlabdázók

Újabb ünnepi rovatunkban bemutatjuk, hogyan töltötték a szilvesztert a kecskeméti sportolók. Megkérdeztük tőlük azt is, hogy mik a terveik, céljaik és a fogadalmaik a 2020-as évre. Ezúttal a KTE-Duna Aszfalt két játékosa, Révész Ádám és Kemal Karahodzic mesélte el nekünk, hogyan várták az újév első napját. 

A szilveszter számomra már jó ideje visszafogottan telik, mert elsején általában már edzünk – mondta Révész Ádám. Most sem volt ez másképp, így ilyenkor nem engedheti el magát az ember, de ettől függetlenül nagyon szeretem ezt a napot. A 2019-es év utolsó napján – a párom nagy örömére – csinosabban kiöltözünk, felkaptam magamra egy inget, és így vártuk az éjfélt. Kecskeméten ünnepeltünk, Wittmann Krisztiánék hívtak meg magukhoz, náluk töltöttük az estét. Természetesen a céljaim ugyanazok, mint egyébként: minél többet akarok fejlődni, illetve a lehető legelőrébb akarok végezni a csapattal a bajnokságban és a kupában egyaránt. Újévi fogadalmakat nem szoktam tenni.

Kecskeméten töltöttem a szilvesztert, a csapattársaimmal vártam az újévet remek hangulatban. Nincs sok időnk ünnepelni és relaxálni, ugyanis minden nap edzésünk van, mivel január harmadikán már fontos mérkőzésünk lesz a Paks ellen – nyilatkozta Kemal Karahodzic. A családom épp otthon, Szerbiában van, de hamarosan csatlakoznak hozzám. Nagyon vártam már a 2020-as évet, ugyanis februárban fog megszületni a második gyermekem. Alig várom, hogy ismét apuka lehessek, és minél több időt akarok majd tölteni a feleségemmel, a fiammal, és az újszülött kislányommal. Azt kívánom, hogy mindannyian egészségesek és boldogok legyünk. Emellett nagyon sikeres szezont szeretnék zárni a KTE-Duna Aszfalt csapatával. Annyi meccset akarunk megnyerni, amennyit csak lehet, és ebből nagyban ki akarom venni a részem a pályán. Mindenkinek – főleg a törzsszurkolóinknak – boldog új évet kívánok!

 

(Szerkesztő: Vizi Zalán)

Kapcsolódó cikkek

KESPORT Médiatartalom Gyártó és Szolgáltató Kft.
error: A képet szerzői jog védi. Másolása, felhasználása engedélyköteles!