Az NBI alapszakaszának utolsó előtti fordulójában a Debrecennel csapott össze a hírös városi alakulat. A találkozót nagyon simán, 7-1-re nyerték a hazaiak.

Az első félidő nem is kezdődhetett volna rosszabbul a kék oroszlánok számára, hiszen rögtön gólt kaptak. Egy hosszúra átlőtt labdát Szentes Bíró passzolt az üres kapuba, 1-0. Nem kellett sokáig várni az újabb találatra, egy oldalberúgás után Tóth egyedül maradt a hosszún, Tombácz ugyan még belekapott a lövésbe, de hárítani nem tudott, 2-0. A harmadik gól szinte ugyanolyan volt, mint az előző kettő, a hosszún álló Szentes Bíróra senki nem figyelt, így csak a ketrecbe kellett passzolnia a játékszert, 3-0. 

A második félidő elején elkezdett ébredezni az SG, Tombácz kidobását Rutai szelídítette meg, megverte a védőjét majd a kapuba bombázott, 3-1. Nem sokáig örülhettek azonban a vendégek, szinte rögtön érkezett a válasz hazai oldalról Szentes Bíró mattolta Tombáczot, 4-1. Ezt követően az SG kulcsjátékosai elfáradtak, és ennek köszönhetően kinyílt az olló, az ötödiket Tóth bombázta elemi erővel a léc alá, a hatodikat Szentes Bíró szerezte egy kipattanó után, az utolsó találatot Szabó jegyezte, miután kicselezte védőjét, és a rövidbe tüzelt, 7-1.

Koós Károly vezetőedző (SG Kecskemét Futsal) : – Nagyon várom már, hogy véget érjen az alapszakasz. Remélem, hogy az új igazolásokkal kiegészülve, ennél többet fogunk tudni nyújtani a rájátszásban. Ez a mérkőzés mentálisan dőlt el, a DEAC jobban akarta a győzelmet, mint mi. Teljesen megérdemelték.

DEAC – SG Kecskemét Futsal 7 – 1 

SG: Tombácz – Csamangó, Kovács, Rutai, Dobosi. Cserék: Váczi, Móra, Récsei, Molnár, Maczelka.

Gólok: Szentes Bíró 5, Tóth A., Szabó L. M. ill., Rutai.

(Szarvas Zsombor)

Vélemény, hozzászólás?