Menü

Kecskemét All Stars – az elmúlt hét legjobb kecskeméti sportolói

A kesport.hu stábja szubjektív véleménye alapján ezúttal is összeállította a hét csapatát. Négy olyan játékost emeltünk ki, akik nagyszerű teljesítményt nyújtottak, hozzájárulva kecskeméti csapatuk sikeréhez. 

A hét csapatának tagjai:

Sipeki Levente kézilabdázó (KTE-Piroska Szörp): 

Megkezdte a 2019/20-as idény második felét a bajnokságban a KTE-Piroska Szörp. A hírös városi férfi kézilabdázók rögtön rangadóval hangolódtak a fontos tavaszi szezonra, hiszen a harmadik helyen álló Hatvan volt az ellenfél. A derbi sokáig izgalmasan alakult, majd a végén felülkerekedett a KTE, és 38-32-re győzött. A siker kulcsszereplője az előző héten az élvonalbeli Gyöngyösről Kecskemétre igazoló Sipeki Levente volt, aki első összecsapásán remekül mutatkozott be új csapatában. Az irányítóként és átlövőként is bevethető játékos 9 góljával a mezőny legeredményesebbje lett, de teljesítményével nem csak támadásban, hanem védekezésben is hozzájárult az együttes diadalához. 

Palotás Fanni kézilabdázó (GBB ZRT Kecskeméti NKSE): 

Eddig sokkal jobban alakul a kecskeméti női kézilabdázók tavasza, mint az őszi idény. Varga József tanítványai a Balmazújváros elleni győzelem után az előző hétvégén a dobogós álmokat dédelgető Kispest ellen értek el bravúrdöntetlent. Az egész csapat a végsőkig küzdött, mondhatni cserelehetőség nélkül játszott a KNKSE, szóval mindenki megérdemli a dicséretet, de Palotás Fannit, a gárda motorját külön ki kell emelni. Fanni már az első fordulóban megsüvegelendően kézilabdázott, hiszen 9 gólt lőtt a Balmaznak, majd vasárnap 7-szer vette be a fővárosiak kapuját. Támadásban kiváló passzokat osztogatott, míg védekezésben is mindig lehetett rá számítani, így joggal van ott a hét legjobbjai között. 

Deák Márk röplabdázó (HÉP-KRC): 

Visszatértek a győzelmek útjára a kecskeméti férfi röplabdázók, a KRC a Magyar Utánpótlásválogatott ellen aratott magabiztos, 3:0-ás sikert. A meccs során kiemelkedő teljesítményt nyújtott Deák Márk, a Kecskemét liberója. Deák hosszú idő óta a csapat oszlopos tagja, mindig, így ezúttal is óriási tartást biztosít az együttesnek. A szombati találkozón szenzációs megmozdulásokat mutatott be védekezésben, és kiválóan indította meg a kék-fehérek támadásait. Fontos, hogy Márk vezérletével tartsa ezt a formát a HÉP-KRC, ugyanis szűk két hét múlva kerül sor a kupadöntőre. 

Károly Bálint labdarúgó (KTE HUFBAU): 

A felkészülési időszak közepén járnak a KTE labdarúgói. Gombos Zsolt tanítványai a héten ismét két edzőmérkőzést vívtak, és mindkettőt nullára nyerték, ráadásul úgy, hogy a nagyszerűen formálódó kombinatív, fifikás támadójáték mindkétszer sok gólt eredményezett. A Ceglédet hárommal, a Pilis csapatát nyolc góllal tömték ki a lila-fehérek, és a két mérkőzés alapján a legjobbnak Károly Bálintot választottuk. Bálint mindkét találkozón szabadrúgásból volt eredményes, ami azért lényeges, mert eddig nem volt veszélyes a KTE pontrúgás utáni játéka, de ez úgy tűnik, kezd megváltozni. Emellett a középpályás a mezőnyben is kimagaslott, jól fogja össze a csapatot és kiválóan irányít – a február elején igazolt játékos eddig abszolút jó húzásnak bizonyul.  

(Vizi Zalán)


Kecskeméti kosaras lány lett az év játékosa az USA-ban


ZaklajdaTeam HomeWorkout #2 [átmozgató edzés] | KeSport


Kesport TV: Felelsz vagy mersz? Aki felel: Bencze József, a KTE-Piroska Szörp szakmai tanácsadója


#maradjotthon – Palkovits István kedvenc otthoni időtöltései


Recept percek: Zaklajda József kedvenc receptje – Brutál Kencsó 2.0


Kesport TV: Felelsz vagy mersz? Aki felel: Lengyel Leonetta, a GBB Zrt Kecskeméti NKSE beállója


Sipeki Levente, a KTE-Piroska Szörp átlövőjének álomcsapata


#maradjotthon – Mészáros Dávid kedvenc otthoni időtöltései


13 + 1 kérdés Amarildo Deliuhoz, a HÉP-KRC röplabdázójához


Szinte az összes kontinensen kosarazott, de Kecskemét volt az egyik kedvence – múltidéző Cory Bradforddal


#maradjotthon – Bartolák Lilla kedvenc otthoni időtöltései


A délvidéki Blue Betyars szurkolói gyűjtést szerveznek


Recept percek: Major Dávid kedvenc receptje – Tejszínes brokkolis csirkemell


Kesport Kávéház: Bíró Balázs egyszer edzőként is letenné névjegyét Kecskeméten


#maradjotthon – Kmegy Máté súlyemelő kedvenc otthoni időtöltései


Sallai Bence, az SG Kecskemét Futsal játékosának álomcsapatai


Recept percek: Palotás Fanni kedvenc receptje – tárkonyos csirkeragu leves gazdagon és palacsinta


Kesport TV: Felelsz vagy mersz? Aki felel: Szrnka Levente, a KTE-Piroska Szörp beállója


#maradjotthon – Kitl Zoltán kedvenc otthoni időtöltései


#maradjotthon – Schlégl Odett, a KKC kosárlabdázójának kedvenc otthoni időtöltései