Menü

Nem bírtak egymással a csapatok Iváncsán

Szombaton a negyedik helyen álló Iváncsa volt a KTE HUFBAU ellenfele idegenben, a találkozót az MLSZ döntésének értelmében nézők nélkül rendezték. Ez persze csak részben igaz, hiszen a létesítményen kívülről azért hazai- és vendég drukkerek is figyelték az összecsapást, mely inkább küzdelmet hozott, mint látványos futballt.

Az már az első percekben látszott, hogy az iváncsai gyepszőnyeg finoman szólva sincs felkészülve a futballtavaszra, ez a játék minőségére is rányomta a bélyegét. Meddő hazai labdabirtoklási fölény után az első helyzet a Kecskemét előtt adódott, a 11. percben Vágó ívelte fel a labdát, Grünvald helyzetbe is került, de emelése kapu fölé szállt. A félidő túlnyomó részében a mezőnyharc dominált, lapos passzokkal nem igazán lehetett akciókat építeni, így jobbára magas labdákkal, pontrúgásokkal, átlövésekkel operálhattak a csapatok. A távoli kísérletek hazai részről jöttek is, de ezeket vagy könnyedén fogta Kunsági, vagy kaput sem találtak. A félidő végén még a vendégek előtt adódott egy hatalmas sansz, amikor Tóth lőhetett 15 méterről, de pont középre célzott, így ezt kipiszkálta a léc alól Prokop.

A második félidőt gyors góllal kezdte a KTE, az 50. percben Grünvald beadása után Károly elé pattant a labda, aki 11 méterről a jobb alsóba lőtt laposan a kapufa érintésével (0-1). A gól után sem változott sokat a meccs képe, a hazaiak nagy helyzetet nem tudtak kidolgozni, Domokos átlövése fölé ment, egyedül egy pontrúgás után kellett a vendégeknek meleg pillanatokat átélniük, amikor Kunsági kezéből elsőre kicsúszott a labda, de ezt korrigálni tudta. A 70. percben kecskeméti meccslabda volt a három ponthoz, egy szépen felépített akció végén Károly teljesen tiszta helyzetbe hozta a tizenhatoson belül Panteliszt, de lövését, ha elsőre nem is, de megfogta a kapus. Nagy árat fizettek a kihagyott sanszért, mert a 78. percben jött az egyenlítés: Kunsági középre bokszolt ki egy beadást, amit 16 méterről Domokos vágott kapásból a kapuba (1-1). Három perccel később még Pantelisz egy lefordulás után betalálhatott volna, de Prokop ezúttal is védett, így az eredmény már nem változott.

Domján Attila (Iváncsa KSE):

Brusztolós meccs volt, inkább a harcosság jellemezte, mint a szép játék. Két azonos képességű csapat, gyakorlatilag kioltotta egymás játékát. A Kecskemét jól felkészült belőlünk, a jobb oldalunkat nagyon lezárták a két balhátvéddel. Az eredményt reálisnak érzem, alapvetően egyik csak sem tudott dominálni. 1-0-nál nyíltabban játszottunk, ott a Kecskemét el is dönthette volna a találkozót, de olyan energiákat mozgósítottunk az egyenlítésért, amivel rászolgáltunk szerintem a döntetlenre.

Gombos Zsolt (KTE HUFBAU):

Nagyon sajnálom, hogy nem tudtuk megszerezni a három pontot. Összességében fegyelmezettek, egységesek voltunk, akadtak átlag feletti teljesítmények, amik ilyen meccsen feltétlen kellenek, de átlag alattiak is, amiről majd szintén beszélnünk kell. Lehetett sejteni, hogy kevés gólos meccs lesz, mindkét csapat megszervezte a védekezését. Megszereztük a vezetést, ami után az ellenfelünknek jönni kellett, kinyíltak, ekkor voltak nagyobb lehetőségeink is, amiket azonban kihagytunk. Ez megbosszulta magát, egy ártalmatlannak tűnő szituációból gólt kaptunk. Dicséretes, hogy a játékosok nem akarták beérni a döntetlennel, a végén is mindent megtettünk a győzelemért, de sajnos már nem tudtuk kiharcolni. Jó csapat az Iváncsa, jó játékosok alkotják, tehát az az eredmény nem olyan rossz, maradt bennünk hiányérzet, mert nyerhettünk volna. Sok sikert kívánok az Iváncsának!

Iváncsa KSE – KTE HUFBAU 1-1 (0-0)

NBIII. 19. forduló

Iváncsa: Prokop – Madarász, Aradi, Varga, Zabari (Hujber 58.) – Fekecs, Domokos, Pribék – Cseszneki (Killer 70.), Tóth Z., Vallejos.

KTE: Kunsági – Kéri, Vágó, Urbán, Polyák – Nánási, Asztalos – Babolek (Pantelisz 46.), Károly, Grünvald – Tóth D.

Sárga lap: Tóth D.

Gól: Domokos (78.) ill. Károly (50.)

(kecskemetite.hu)


Kecskeméti kosaras lány lett az év játékosa az USA-ban


ZaklajdaTeam HomeWorkout #2 [átmozgató edzés] | KeSport


Kesport TV: Felelsz vagy mersz? Aki felel: Bencze József, a KTE-Piroska Szörp szakmai tanácsadója


#maradjotthon – Palkovits István kedvenc otthoni időtöltései


Recept percek: Zaklajda József kedvenc receptje – Brutál Kencsó 2.0


Kesport TV: Felelsz vagy mersz? Aki felel: Lengyel Leonetta, a GBB Zrt Kecskeméti NKSE beállója


Sipeki Levente, a KTE-Piroska Szörp átlövőjének álomcsapata


#maradjotthon – Mészáros Dávid kedvenc otthoni időtöltései


13 + 1 kérdés Amarildo Deliuhoz, a HÉP-KRC röplabdázójához


Szinte az összes kontinensen kosarazott, de Kecskemét volt az egyik kedvence – múltidéző Cory Bradforddal


#maradjotthon – Bartolák Lilla kedvenc otthoni időtöltései


A délvidéki Blue Betyars szurkolói gyűjtést szerveznek


Recept percek: Major Dávid kedvenc receptje – Tejszínes brokkolis csirkemell


Kesport Kávéház: Bíró Balázs egyszer edzőként is letenné névjegyét Kecskeméten


#maradjotthon – Kmegy Máté súlyemelő kedvenc otthoni időtöltései


Sallai Bence, az SG Kecskemét Futsal játékosának álomcsapatai


Recept percek: Palotás Fanni kedvenc receptje – tárkonyos csirkeragu leves gazdagon és palacsinta


Kesport TV: Felelsz vagy mersz? Aki felel: Szrnka Levente, a KTE-Piroska Szörp beállója


#maradjotthon – Kitl Zoltán kedvenc otthoni időtöltései


#maradjotthon – Schlégl Odett, a KKC kosárlabdázójának kedvenc otthoni időtöltései