Menü

Sallai Bence, az SG Kecskemét Futsal játékosának álomcsapatai

A Kesport új sorozatában kecskeméti játékosok állítanak össze két álomcsapatot: egyet azokból, akikkel már játszottak együtt – akár ellenfélként, akár csapattársként – egyet világsztárokból. Ezúttal Sallai Bence, az SG Kecskemét Futsal fiatal játékosa rakta össze két álomötösét. 

Példaképek, világsztárok

Paco Sedano (kapus, Spanyolország): ,,A kapuba én mindenképp őt raknám, hiszen már lassan tizenhárom éve erősíti az FC Barcelonát, és többször az év kapusának is megválasztották. Nagyon megbízható hálóőrről van szó, aki képes óriási bravúrokra.”

Falcao (irányító, Brazília): ,,Azt hiszem ezt a döntésemet nem igazán kell megindokolnom. A világ valaha élt legjobb futsalosa. Többszörös VB győztes, gólkirály, gólrekorder, többször is az év játékosának választották.” 

Ronaldinho (szélső, Brazília): ,,Bár ő nem a futsalban ért el világraszóló sikereket, de a teremben is remekül megállja a helyét. Nála jobban a labdával nem tud bánni senki, szóval akár nagypálya, akár kispálya Ronaldinhonak pályán a helye.”

Ricardinho (szélső, Portugália): ,,Mivel Falcao már inaktív, így egyértelmű, hogy jelenleg Ricardinho a világ legjobb futsal játékosa. Remekül cselez, és elképesztően gólveszélyes. Az egyetlen játékos, aki négynél többször is elnyerte az év játékosa címet.”

Dróth Zoltán (center, Magyarország): ,,Jelenleg Magyarország legjobb és legismertebb játékosa. Termetéhez képes technikás, jól tartja meg a labdákat, emellé még gólveszélyes is. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy játszhattam ellene.”

Csapattársak, ellenfelek, barátok

Váczi Levente (kapus): ,,Leventével már több éve csapattársak, osztálytársak és barátok vagyunk. Lehet, hogy van nála jobb kapus, de ha jó napot fog ki, akkor képes bravúrokra.”

Supka Zsolt (irányító): ,,Zsoltival is már csapattársak vagyunk évek óta. Remekül lát a pályán, és védekezésben is nagyszerűen megállja a helyét.”

Sallai Bence (szélső): ,,Magamról nem különösebben szeretnék semmit mondani, csupán azért tettem be magam, mert egy baráti fociból semmi pénzért nem maradnék ki.”

Daróczi Dominik (szélső): ,,Daróval nagyon jó a kapcsolatom, vele is több éve ismerjük egymást, és vagyunk csapattársak. Nagyon sokoldalú játékos, remekül lő, jól lát a pályán, hihetetlen munkabírása van.”

Szarvas Zsombor (center): ,,Veled is több éve tart a barátságunk, így mindenképp helyed van a futsal csapatomban. Ha éppen van kedved odatenni magad – ritkán fordul elő – akkor remek teljesítményre vagy képes.”

+1 Récsei Péter: ,,Petivel nemrég lettünk csapattársak, ezért szorult most padra. Élmény nézni, ahogy játszik, nincs olyan ember, akinek ne tudna csomót kötni a lábára.”

,,Mind a négy játékossal nagyon szoros a kapcsolatom mind a pályán, mind azon kívül. Egytől egyig mindegyikükkel nagyon jól ismerjük egymást és ez a baráti kapcsolat nem csak a civil életben, hanem a pályán is maximálisan kamatoztatható. Olykor az SG Kecskemét Futsal U20-as meccsein is ez az ötös (Daróczi Dominik már nem a csapat tagja) lép pályára, kiegészülve Récsei Péterrel, és ha éppen mindenki jó napot fog ki, képesek vagyunk bárkit meglepni.”- zárta le a mondandóját Bence.

(Szarvas Zsombor)


Gólkirályi cím, bajnoki címek, BL-csodák – Gombos Zsolt különleges futballélményei


Kesport TV: Elkezdte a munkát a KESI és a Kosárlabda Akadémia is


Szeberényi Gyula Tamás egyelőre nem érez pánikhelyzetet Kecskemét sportjában – interjú


„Mezei” iskolatanárból lett olimpiai elődöntős edző – múltidéző Skaliczki Lászlóval, a korábban Kecskeméten is dolgozó kézilabdalegendával


Forray Gábor távozik Kecskemétről


Újabb két évig Koós Károly marad az SG Kecskemét Futsal vezetőedzője


A KTE HUFBAU hivatalosan is megkapta az NB III-as licencet


Bogdán Bence, a HÉP-KRC játékosának kedvenc fotói


Kesport Kávéház: Nagy Zsoltnak 40 évesen adatott meg egyik legnagyobb sikere


KTE HUFBAU: Intenzív hete volt a csapatnak


SG Kecskemét Futsal: Az U17 és az U20 is bennmaradt az NBI-ben


Zaklajda József személyi edző gyerekeknek szervez sporttábort a felsőlajosi Krisztina Farmon


Galéria: Szépül a Széktói Stadion


Kesport TV: Horgássz kecskeméti sportolókkal – balatoni különkiadás


Felelsz vagy mersz? Aki felel: Ivkovicsné Béres Tímea, a Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője és a Kecskeméti Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia vezetője


,,Mindent meg fogok tenni, hogy újra a régi formámban játszhassak” – videóinterjú Tamaskó Ádámmal


KTE Akadémia: Nagyobb átjárással, csak a saját eredményeiket viszik majd a korosztályok


Gyászol a magyar kosárlabda – elhunyt Guóth Iván


Sokkal több a ponty, mint korábban? Igen!


KTE Akadémia: Csúri Dájmond már nagyon várta az edzéseket