Menü

Igor Subotic, a HÉP-KRC játékosának álomcsapatai

A Kesport új sorozatában kecskeméti játékosok állítanak össze két álomcsapatot: egyet azokból, akikkel már játszottak együtt – akár ellenfélként, akár csapattársként – egyet világsztárokból. Ezúttal Igor Subotic, a Kecskeméti RC szerb röplabdázója rakta össze álomcsapatait. 

Bruno Rezende (feladó, Brazília): ,,Egyszer találkoztam vele személyesen, ami óriási élmény volt számomra. Nagyon közvetlen, ahhoz képest, hogy milyen népszerű hazájában. Remek játékos, kiszámíthatatlan és elképesztően kreatív.

Giba (ütő, Brazília): „Egy igazi legenda, a játék minden elemében kiemelkedő, nem mellesleg gyerekkoromban ő volt a példaképem. 

Luigi Mastrangelo (center, Olaszország): ,,Az egyik valaha volt legnagyobb olasz játékos. Rengeteget néztem, mikor kicsi voltam, sokat tanultam tőle.

Ivan Miljkovic (átló, Szerbia): ,,A valaha élt egyik legjobb támadó, elképesztő fizikai adottságokkal.

Earvin Ngapeth (ütő, Franciaország): ,,Szerintem az egyik legsokoldalúbb játékos napjainkban. A még aktív játékosok közül ő a példaképem.

Srecko Lisinac (center, Szerbia): ,,Nagyszerű támadó, nagyszerű védő, az emelkedése pazar. Egy szóval tudnám őt a legjobban jellemezni: fenevad. 

Sergio Dutra Santos (libero, Brazília): ,,A röplabda valaha volt legkiválóbb liberoja, kiemelkedő játékos, egy igazi vezér. 

Csapattársak, ellenfelek, barátok

Miloš Antonić (feladó, Szerbia): ,,Franciaországban játszottunk együtt, elképesztően pontos, és kitűnően szervezi a játékot. 

Ivan Todorovic (ütő, Szerbia): ,,Vele is Franciaországban voltunk csapattársak. Rengeteget tanultam tőle, nagyszerű vezér.

Vuk Milutinovic (center, Szerbia): ,,Szerbiában volt a csapattársam, remekül védekezik. Nagyon optimista srác, és elképesztően jó a humora, mellette nem lehetett egy percig sem szomorkodni.

Pesti Marcell (átló): ,,Jelenlegi csapattársam, fiatal kora ellenére kiváló támadó. Mindig ő a párom meccs előtt a bemelegítéseknél.

Krupánszki Olivér (ütő): ,,Vele szintén együtt játszom most a KRC-nél, remek srác, jó a röpi minden elemében, és mindig nyugalmat áraszt.

Vaggelis Vaiopoulos (center, Görögország): ,,Ő is KRC-s, egy igazi harcos, jó a humora, és teljesen őrült – ezt most a legjobb értelemben mondom. A hatása érezhető a csapaton, ha ő ott van, akkor mindenkire átragad egy kicsi a mentalitásából. 

Deák Márk (libero): “Rendkívül rutinos, nagyszerű játékos. Mindig tudja, hogy mikor mit kell tennie a pályán, emellett remekül védekezik. 

 

(Szarvas Zsombor)


Kesport TV: Elkezdte a munkát a KESI és a Kosárlabda Akadémia is


Szeberényi Gyula Tamás egyelőre nem érez pánikhelyzetet Kecskemét sportjában – interjú


„Mezei” iskolatanárból lett olimpiai elődöntős edző – múltidéző Skaliczki Lászlóval, a korábban Kecskeméten is dolgozó kézilabdalegendával


Forray Gábor távozik Kecskemétről


Újabb két évig Koós Károly marad az SG Kecskemét Futsal vezetőedzője


A KTE HUFBAU hivatalosan is megkapta az NB III-as licencet


Bogdán Bence, a HÉP-KRC játékosának kedvenc fotói


Kesport Kávéház: Nagy Zsoltnak 40 évesen adatott meg egyik legnagyobb sikere


KTE HUFBAU: Intenzív hete volt a csapatnak


SG Kecskemét Futsal: Az U17 és az U20 is bennmaradt az NBI-ben


Zaklajda József személyi edző gyerekeknek szervez sporttábort a felsőlajosi Krisztina Farmon


Galéria: Szépül a Széktói Stadion


Kesport TV: Horgássz kecskeméti sportolókkal – balatoni különkiadás


Felelsz vagy mersz? Aki felel: Ivkovicsné Béres Tímea, a Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője és a Kecskeméti Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia vezetője


,,Mindent meg fogok tenni, hogy újra a régi formámban játszhassak” – videóinterjú Tamaskó Ádámmal


KTE Akadémia: Nagyobb átjárással, csak a saját eredményeiket viszik majd a korosztályok


Gyászol a magyar kosárlabda – elhunyt Guóth Iván


Sokkal több a ponty, mint korábban? Igen!


KTE Akadémia: Csúri Dájmond már nagyon várta az edzéseket


Kinyitott a kecskeméti wakeboard pálya, ahol biztonságban és jó hangulatban sportolhatunk