Sorozatunkat ezúttal a HÉP-KRC vezetőedzőjével, Dávid Zoltánnal folytattuk, aki bizony nem spórolt eddig a tetoválásokkal. Az elsőt 27 évesen csináltatta, azóta tíznél is több került fel rá, de még bőven vannak ötletei és tervei. 

„27 éves koromban kezdtem el tetováltatni, azóta minden fontos, életemet befolyásoló esemény rám került” – kezdett bele a bemutatásba Dávid Zoltán. „Fiatalon sosem tetováltattam! Én úgy gondolom, hogy ehhez meg kell érni, és tudni kell viselni őket. Nagyon sok van még tervben, most éppen idő is van rá. Minden alkalommal, amikor tetováltatok, jó érzés tölt el, hogy magamon hordhatom. Nagyon fontos számomra a család, hogy az emberek, akik fontosak számomra, azok rajtam legyenek. Nem divatolok vele, egyszerűen csak szeretem őket.” 

„A fehér galamb a lélek jelképe, a rózsák a szeretetet ábrázolják, az angyalok a kis védelmezők. A kép története a fájdalom kifejezése és a családi veszteség, miután sajnos apukám és anyukám sem él már. A bokám feletti tetoválás is családi ihletésű, testvérem kislányai és anyukám.” 

„Bal alkaromon több tetoválás is van. Ez a kis kávéfőző, illetve a kávé is a szenvedélyem, imádom! Mellette az ábra a Kos csillagképe az égen, ami ugye én lennék. A többi csillagjegy a szeretteimé: nővérem, apu, anyu és a kislányok.” 

„A cseresznye története nagyon egyszerű: ez volt a jelem az oviban. 😊 Itt van Ágnes is, aki egy fontos személy az életemből.” 

„Szeretem a spiritiszta dolgokat, és hiszek is bennük. Az egyik ilyen témájú tetoválásom az angyalokat és a védőszenteket ábrázolja. A másik Justicia, az igazság istennője. Nagy az igazságérzetem, nem szeretem a hazug embereket. A mérleg az egyensúlyt jelképezi számomra az életben, hogy minden a helyére kerül.” 

„Ez akkor készült, amikor édesapámat vesztettem el. Soha nem felejtelek el, mindig figyelj rám, óvj, vigyázz! A római számok a születési dátumomat mutatják: 1981.03.28.” 

„A combomra szüleim esküvői fotója került fel, ami mellett még több családi jellegű kép lesz, ezek még készülő félben vannak.” 

„Gyerekkori kedvencem Rocky Balboa, aki mindig arra ösztönöz, hogy csak előre, bármi van, akkor is fel kell állni! Örök kedvenc, sokat merítettem belőle a nehéz időkben. Ösztönzött a film is, számomra az igaz szerelmet és a küzdeni tudást jelenti.”

 

(Lejegyezte: Nyitray András)

 

 

Vélemény, hozzászólás?