Sportágfejlesztési programjának megvalósításához kéri a vállalkozások segítségét az ScoreGoal Kecskemét Futsal

Megalakulásának 5. évfordulóját ünnepli májusban a kecskeméti futsalcsapat, és a kerek szám mellett az egyik legdolgosabb év vár a klub vezetőségére, illetve munkatársaira.

Az egyesület az NB1-es felnőtt csapat versenyeztetésén túl három korosztályban is (U20, U17 és U15) indít csapatokat évről-évre a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) különböző versenysorozataiban. Ezzel a fiatal generációk egészséges életmódját támogatva, a sportág stabilitását és jövőképét  megalapozva.

A klub sportágfejlesztési programját az MLSZ jóváhagyta, így megkezdődhet a vállalkozások társasági adó (TAO) felajánlásainak begyűjtése.

Kecskemét Megyei Jogú Város támogatása mellett a klub számára a TAO-felajánlások jelentik a garanciát arra, hogy az utánpótlás-nevelés zavartalanul és gördülékeny működjön tovább.

A vezetőség számára kiemelten fontos, hogy az eddigi partnerek, felajánlók mellett új vállalkozásokat is megszólítsanak, akik szívügyüknek érzik a kecskeméti fiatalok sportolási lehetőségeinek segítését.

Ha Önnek és vállalkozásának lehetősége van támogatni a Scoregoal Kecskeméti Futsal Club munkáját társasági adójának felajánlásával, kérjük, hogy az alábbi elérhetőségek egyikén vegyék fel munkatársainkkal a kapcsolatot:

Dr. Vercz Tamás ügyvezető elnök
+36303159017

info@scoregoal.hu

Kapcsolódó cikkek

KESPORT Médiatartalom Gyártó és Szolgáltató Kft.
error: A képet szerzői jog védi. Másolása, felhasználása engedélyköteles!