Kecskeméti kötődésű sportolók kedvenc fotóit, és a róluk mesélt történeteit idéző rovatunk következő alanya, Szalai Gábor, a KTE HUFBAU védekező középpályása.

2005-ben kezdtem el a labdarúgás alapjait elsajátítani a KLC-ben, ahol Bende Józsi bácsinak nagyon sokat köszönhetek. Több évig volt akkor az edzőm, és egy nagyon összetartó, eredményes csapatot irányított.

Itt a KTE-ben töltött első éveimről tudok beszélni. Több, mint nyolc évet játszottam itt, majd két év kitérő után visszatértem, szóval eddigi pályafutásom során közel tíz év van a hátam mögött Kecskemét címerét viselve.

Volt lehetőségem részt venni egy olyan programon, ahol Telkiben a felnőtt válogatottal edzhettem. Együtt fociztam Dzsudzsák Balázzsal, Gulácsi Péterrel és Király Gáborral is. Hatalmas élmény volt.

2019-ben a Leicester City stadionjában, a King Power-ben léphettem pályára csapatommal. Ez is egy nagyon emlékezetes pillanat számomra.

Ez a kép Jay/Jay Okocha, nigériai legendával készült. Egy iskolába jártam a fiával, és az év végi közös focira is eljött, majd játszott velünk.

Ez az első mérkőzésemen készült a KTE felnőtt csapatában. Egy újabb mérföldkő volt az életemben. Remélem tovább tudom növelni a felnőtt mérkőzéseim számát kecskeméti színekben, és remélhetőleg magasabb osztályban is.

(Lejegyezte: Marozsi Szimonetta)

Vélemény, hozzászólás?