Fekete Lívia, a Röpke SE játékosának kedvenc fotói

Kecskeméti kötődésű sportolók kedvenc fotóit, és a róluk mesélt történeteket idéző rovatunk következő alanya, Fekete Lívia, a Röpke SE játékosa

1. 2000. július 27-én születtem Kecskeméten. Ezen a képen ikertestvéremmel vagyok Kalocsán, az otthonunkban.

2. Nagyon szerettem a szabadban játszani.

3. Nyolc évesen kezdtem el röplabdázni a testvéremmel Kalocsán, abban az általános iskolában, ahová jártunk. Kiskorom óta nagyon magával ragadott a röplabda, mindig nagy élmény volt meccsekre járni. Nagyjából tíz éves korom óta rendszeresen jártam meccsekre, az életem részévé vált ez a sportág, összekovácsolt minket. 2013-2019-ig a Kalocsai SE csapatának igazolt játékosa voltam, center poszton.

4. Debrecenben az Eötvös Kupa nemzetközi röplabdatornán 2018-ban is részt vett csapatunk, ami nagy élmény volt számomra.

5. Kalocsán egészségügyi szakközépiskolába jártam, ott is érettségiztem. A szalagavatót nagyon vártam, szép emlékek fűznek hozzá.

6. Ez az egyik legkedvesebb fénykép számomra, ikertestvéremmel, Grétával vagyunk rajta 2003-ban, és 2019-ben.

7. 2019 augusztusában átigazoltam Kecskemétre a Röpke SE csapatához, úgy érzem ez egy jó döntés volt. Sikerült beilleszkednem a csapatba, emlékezetes meccseket játszottunk ebben a szezonban.

8. Jelenleg a Neumann János Egyetemre járok. Ott és a kollégiumban is egyaránt jól érzem magam, nagyon jó a társaság, sikerült barátokat szereznem.

9. A sport és az iskola mellett szerencsére tudok időt szakítani a barátaimmal való bulizásra is, melynek helyszíne legtöbbször a Hajósi Pincefalu, sok jó emlék köt ide.

(Lejegyezte: Marozsi Szimonetta)

Kapcsolódó cikkek

KESPORT Médiatartalom Gyártó és Szolgáltató Kft.
error: A képet szerzői jog védi. Másolása, felhasználása engedélyköteles!