Menü

Karacs Jázmin elmondta, miért kérte szerződésének felbontását – interjú

Bár nemrégiben a GBB ZRT Kecskeméti NKSE hivatalos honlapján jelentette be, megvan a végleges kerete a 2020-21-es bajnoki szezonra, hirtelen mégis történt egy fontos változás. Szerda este ugyanis robbant a hír: Karacs Jázmin kérvényezte szerződésfelbontását.

A szélső a kesport.hu portálnak elárulta, miért döntött így:

Ezt a nehéz döntést a hét elején fájó szívvel hoztam meg. Szeretnék a civil életben is előrelépni, és ennek az ideje számomra most jött el. Távozásom oka az, hogy kaptam a lakhelyemhez közel, Hajdúszoboszlón egy testnevelő tanári állást az általános iskolában, és ezzel a lehetőséggel nem tudtam nem élni. Nagyon hosszú idő után végre ismét otthon lakhatok, együtt lehetek a családtagjaimmal” – indokolta döntését Karacs Jázmin.

A kézilabdázó köszönetet mondott a KNKSE klubjának és a szurkolóknak, illetve értékelte a hírös városban eltöltött két szezonját:

Köszönöm a Kecskeméti NKSE-nek az izgalmakkal teli két évet, amely valóban izgalmasra és változatosra sikeredett. Az első idényemben közel álltunk a dobogó felső fokához, kevesen múlt a feljutás. Ebből több erőt kellett volna merítenünk a következő szezonra, ami sajnos elmaradt. Maradt bennem hiányérzet. Szeretném megköszönni Varga Józsefnek a türelmét és a példaértékű munkáját, rendkívüli edzőnek tartom és úgy érzem, hogy sokat fejlődtem az ő irányítása alatt. Talán az élet még hozhatja úgy, hogy dolgozhatok vele. Szeretném megköszönni a stáb többi tagjának is az önfeláldozó munkáját és a szurkolóknak üzenem, hogy továbbra is buzdítsák a kecskeméti női kézilabdacsapatot! Hiányozni fog a klub, hiányozni fog Kecskemét, hiányozni fognak az ott szerzett barátok. Mindenkire tisztelettel fogok emlékezni, és nagyon sok kitartást, sikert kívánok a csapatnak!

Ugyan Jázmin a döntésekor a civil életét helyezte előtérbe a kézilabdával szemben, de nem szeretne szeretett sportágától teljesen elszakadni, azonban konkrétumot egyelőre nem tudott elárulni azzal kapcsolatban, hol fogja folytatni pályafutását:

A kézilabdától nem szeretnék elszakadni, remélem lesz olyan lehetőségem, ami a munkámmal összeegyeztethető. Bízom benne, hogy úgy fognak alakulni a dolgaim, hogy a civil élet és a kézilabda hasonló arányban lesz majd jelen az életemben. Tervek, célok mindig vannak. A gondolataimban megfordult pár lehetőség, de hogy melyik fog megvalósulni az a jövő titka.”

(Vizi Zalán)


Új kihívásokat keresve érkezett a KTE-Duna Aszfalthoz Körmendi Bence


Csordás Marcell, a KTE-Piroska Szörp játékosának kedvenc fotói


Sürgősen vérre van szüksége egy fiatal sportolónak


Perzselő Dombfutás – képekkel


KTE HUFBAU: Egygólos vereség a szezonnyitón a Népligetben


Élő közvetítés: Ferencváros II. – KTE HUFBAU | 11 órától


Kesport Kávéház: Kézilabda, Fisec, Kecskemét, KESI – nagyinterjú Vazul Zsolttal


Kesport TV: Edzőtáborral hangolódik a bajnokságra az SG Kecskemét Futsal – videó


KTE HUFBAU: „Meg fogjuk nyerni a bajnokságot!” – Gombos Zsolt a bajnoki nyitány előtt


Erős finis: Jakab Dávid is a KTE HUFBAU játékosa


Debrecenből igazolt csatárt a KTE HUFBAU


Szávay Ágnes: „Akkor lennék büszke magamra, ha már 18 évesen abba mertem volna hagyni az élsportot” – múltidéző nagyinterjú


Kesport TV: iRunMore Team – új futóklub indult Kecskeméten


Sérülés miatt világbajnoki elődöntőről, megkérdőjelezhető döntés miatt olimpiáról maradt le – múltidéző nagyinterjú E. Kovács Károllyal


Az FTC II. sok fiatallal, egy ferencvárosi ikonnal fogadja a KTE HUFBAU-t


Szigorú apa, háborús övezet, földrengések – Darko Ristic útja a profi futsal világába


Kialakult a végleges felkészülési menetrend az SG Kecskemét Futsalnál


KTE HUFBAU: Károly Bálint szerint a rajt kiemelt fontossággal bír – interjú


SG Kecskemét Futsal: Mánya Szabolcs kiválóan érzi magát Kecskeméten


Mérlegen a felkészülés: NBIII-as ellenfeleit legyőzte a KTE HUFBAU