Menü

Hanusz Boglárkának áldozatot kellett hoznia, ezért távozott Kecskemétről – interjú a kézilabdázóval

Lejárt a szerződése és a távozás mellett döntött a GBB ZRT Kecskeméti NKSE kézilabdázója, Hanusz Boglárka. A játékos egyelőre még nem árulta el, hol folytatja karrierjét, de azt igen, hogy áldozatot kellett hoznia magánéleti okokra hivatkozva, ezért döntött a távozás mellett. Interjú:

„A távozásom oka a párkapcsolatom – kezdte indoklását Hanusz Boglárka. A vőlegényemmel már kilenc éve vagyunk együtt, és úgy gondoltuk, itt az idő, hogy végre összeköltözzünk. Eddig a sport ezt nem tette lehetővé, de most úgy éreztem, meg kell hoznom ezt az áldozatot ennek érdekében. Ez azt jelenti, hogy alacsonyabb osztályban fogok játszani, de azt még nem árulhatom el, hogy hol, mert még nem publikus. Az osztálykülönbség ellenére ugyanúgy a lehető legjobb tudásom szerint fogok játszani, és minél jobb eredményre fogok törekedi a leendő csapatommal.” 

Hanusz Boglárka a párkapcsolati tényezők mellett még egy indokot megemlített, miért is szeretné a sportot egy kicsit háttérbe szorítani.

„Az életemet kiskorom óta a sportnak szentelem, de most szeretnék inkább a tanulásra és a magánéletemre koncentrálni. Jogot tanulok levelezőn az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Ha minden jól megy, még négy félévet kell teljesítenem. Eddig nehezebben ment a tanulás, mert a napi két edzés miatt nem tudtam bejárni az órákra, de úgy gondolom, mostantól biztosan könnyebb lesz ez.” 

Bár nem volt hosszú életű az átlövő és irányító poszton bevethető játékos kecskeméti időszaka, mégis jó szívvel gondol vissza a városra és a klubra:

„Nagyon jól éreztem magam Kecskeméten, szívesen maradtam volna a következő szezonra is, de az említett okok miatt nem így döntöttem. Úgy gondolom, Kecskeméten adott a jó környezet és a kiváló stáb, amely alkalmas a magas szintű, profi klub üzemeltetésére. Minden jót és sikerekben gazdag új szezont kívánok a lányoknak és a KNKSE klubjának” – zárta gondolatait Hanusz Boglárka. 

(Vizi Zalán)


Új kihívásokat keresve érkezett a KTE-Duna Aszfalthoz Körmendi Bence


Csordás Marcell, a KTE-Piroska Szörp játékosának kedvenc fotói


Sürgősen vérre van szüksége egy fiatal sportolónak


Perzselő Dombfutás – képekkel


KTE HUFBAU: Egygólos vereség a szezonnyitón a Népligetben


Élő közvetítés: Ferencváros II. – KTE HUFBAU | 11 órától


Kesport Kávéház: Kézilabda, Fisec, Kecskemét, KESI – nagyinterjú Vazul Zsolttal


Kesport TV: Edzőtáborral hangolódik a bajnokságra az SG Kecskemét Futsal – videó


KTE HUFBAU: „Meg fogjuk nyerni a bajnokságot!” – Gombos Zsolt a bajnoki nyitány előtt


Erős finis: Jakab Dávid is a KTE HUFBAU játékosa


Debrecenből igazolt csatárt a KTE HUFBAU


Szávay Ágnes: „Akkor lennék büszke magamra, ha már 18 évesen abba mertem volna hagyni az élsportot” – múltidéző nagyinterjú


Kesport TV: iRunMore Team – új futóklub indult Kecskeméten


Sérülés miatt világbajnoki elődöntőről, megkérdőjelezhető döntés miatt olimpiáról maradt le – múltidéző nagyinterjú E. Kovács Károllyal


Az FTC II. sok fiatallal, egy ferencvárosi ikonnal fogadja a KTE HUFBAU-t


Szigorú apa, háborús övezet, földrengések – Darko Ristic útja a profi futsal világába


Kialakult a végleges felkészülési menetrend az SG Kecskemét Futsalnál


KTE HUFBAU: Károly Bálint szerint a rajt kiemelt fontossággal bír – interjú


SG Kecskemét Futsal: Mánya Szabolcs kiválóan érzi magát Kecskeméten


Mérlegen a felkészülés: NBIII-as ellenfeleit legyőzte a KTE HUFBAU