Hanusz Boglárkának áldozatot kellett hoznia, ezért távozott Kecskemétről – interjú a kézilabdázóval

Lejárt a szerződése és a távozás mellett döntött a GBB ZRT Kecskeméti NKSE kézilabdázója, Hanusz Boglárka. A játékos egyelőre még nem árulta el, hol folytatja karrierjét, de azt igen, hogy áldozatot kellett hoznia magánéleti okokra hivatkozva, ezért döntött a távozás mellett. Interjú:

„A távozásom oka a párkapcsolatom – kezdte indoklását Hanusz Boglárka. A vőlegényemmel már kilenc éve vagyunk együtt, és úgy gondoltuk, itt az idő, hogy végre összeköltözzünk. Eddig a sport ezt nem tette lehetővé, de most úgy éreztem, meg kell hoznom ezt az áldozatot ennek érdekében. Ez azt jelenti, hogy alacsonyabb osztályban fogok játszani, de azt még nem árulhatom el, hogy hol, mert még nem publikus. Az osztálykülönbség ellenére ugyanúgy a lehető legjobb tudásom szerint fogok játszani, és minél jobb eredményre fogok törekedi a leendő csapatommal.” 

Hanusz Boglárka a párkapcsolati tényezők mellett még egy indokot megemlített, miért is szeretné a sportot egy kicsit háttérbe szorítani.

„Az életemet kiskorom óta a sportnak szentelem, de most szeretnék inkább a tanulásra és a magánéletemre koncentrálni. Jogot tanulok levelezőn az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Ha minden jól megy, még négy félévet kell teljesítenem. Eddig nehezebben ment a tanulás, mert a napi két edzés miatt nem tudtam bejárni az órákra, de úgy gondolom, mostantól biztosan könnyebb lesz ez.” 

Bár nem volt hosszú életű az átlövő és irányító poszton bevethető játékos kecskeméti időszaka, mégis jó szívvel gondol vissza a városra és a klubra:

„Nagyon jól éreztem magam Kecskeméten, szívesen maradtam volna a következő szezonra is, de az említett okok miatt nem így döntöttem. Úgy gondolom, Kecskeméten adott a jó környezet és a kiváló stáb, amely alkalmas a magas szintű, profi klub üzemeltetésére. Minden jót és sikerekben gazdag új szezont kívánok a lányoknak és a KNKSE klubjának” – zárta gondolatait Hanusz Boglárka. 

(Vizi Zalán)

Kapcsolódó cikkek

Hanusz Boglárkának áldozatot kellett hoznia, ezért távozott Kecskemétről – interjú a kézilabdázóval

Legfrissebb cikkeink

KESPORT Médiatartalom Gyártó és Szolgáltató Kft.