Menü

Bartolák Lilla, a Röpke SE játékosának kedvenc fotói

Kecskeméti kötődésű sportolók kedvenc fotóit, és a róluk mesélt történeteket idéző rovatunk következő alanya, Bartolák Lilla, a Röpke SE játékosa.

1994. július 22-én születtem, Békéscsabán. Itt ismerkedtem meg a (most már mindennapi életemhez tartozó) röplabdával. Általános iskola harmadik osztályában, 10 évesen kezdtem el röplabdázni a BRSE színeiben. Így a kedvenc képeim sorát, a békéscsabai röplabdás éveimmel kezdem.

2. Sajnos a pályafutásomat a gimnáziumi éveim alatt pár évre meg kellett szakítanom. Ennek oka, hogy csak így kerülhettem el egy komolyabb korai térdműtétet. Így 10-12. osztályos koromig csak az iskola diákolimpiai csapatában játszottam. Az érettségit követően Budapestre költöztem, itt töltöttem az egyetemi éveimet, és hét év alatt jó pár csapatnál megfordultam. Elsőnek a Testnevelési Egyetem Budapest Bajnokságban szereplő csapatához igazoltam, ahol két szezont töltöttem el.

3. A Testnevelési Egyetemről az akkori edzőmmel és pár csapattársammal a BDG csapatához igazoltam. Ebben a csapatban is két szezont játszottam.

4. A szezon lezárása után megkerestek a Pénzügyőr SE női csapatától, így újabb kihívások után vágyakozva, megint egy új csapatba kerültem. A budapesti pályafutásomat tekintve, habár mindegyik csapathoz szép emlékek és élmények fűznek, azt hiszem ebben a csapatban szerettem a legjobban játszani.

5. Az edzéseken kívül a sok női- és férfimeccs látogatása meghozta eredményét: a 2016/2017. évi Magyar Kupa Döntőt követő buliban megismerkedtem (az akkoriban az Openhouse Szolnoki Röplabda Klub-nál játszó, korábban és később a Kecskeméti Röplabda Clubnál leigazolt) férjemmel, Török Rolanddal. Így nem volt kérdés, hogy az egyetemi éveimet követően Kecskemétre költözöm én is. A 2019/2020-as szezont a HÉP-Röpke SE NB II-es csapatában kezdtem meg. Sajnálom, hogy ennek a szezonnak így kellett lezárulnia, hiszen nagy reményekkel telve, újult erővel vágtunk neki a rájátszásnak. Remélem a lányok a következő szezonban még nagyobb lendülettel vágnak neki az NB I-es cél elérésének, amit én a leendő anyai örömeim mellett a lelátóról fogok tudni támogatni.

6. Bármelyik csapatomra gondolok vissza, nagyon sok szép és maradandó élményt szereztem a röplabdának köszönhetően, nem is beszélve a barátságokról, amikkel az elmúlt 16 év alatt gazdagodtam, így a koszorúslányaim több, mint fele is az egykori és mostani csapattársaim közül kerültek ki.

 

(Lejegyezte: Marozsi Szimonetta | kesport.hu)

 


Új kihívásokat keresve érkezett a KTE-Duna Aszfalthoz Körmendi Bence


Csordás Marcell, a KTE-Piroska Szörp játékosának kedvenc fotói


Sürgősen vérre van szüksége egy fiatal sportolónak


Perzselő Dombfutás – képekkel


KTE HUFBAU: Egygólos vereség a szezonnyitón a Népligetben


Élő közvetítés: Ferencváros II. – KTE HUFBAU | 11 órától


Kesport Kávéház: Kézilabda, Fisec, Kecskemét, KESI – nagyinterjú Vazul Zsolttal


Kesport TV: Edzőtáborral hangolódik a bajnokságra az SG Kecskemét Futsal – videó


KTE HUFBAU: „Meg fogjuk nyerni a bajnokságot!” – Gombos Zsolt a bajnoki nyitány előtt


Erős finis: Jakab Dávid is a KTE HUFBAU játékosa


Debrecenből igazolt csatárt a KTE HUFBAU


Szávay Ágnes: „Akkor lennék büszke magamra, ha már 18 évesen abba mertem volna hagyni az élsportot” – múltidéző nagyinterjú


Kesport TV: iRunMore Team – új futóklub indult Kecskeméten


Sérülés miatt világbajnoki elődöntőről, megkérdőjelezhető döntés miatt olimpiáról maradt le – múltidéző nagyinterjú E. Kovács Károllyal


Az FTC II. sok fiatallal, egy ferencvárosi ikonnal fogadja a KTE HUFBAU-t


Szigorú apa, háborús övezet, földrengések – Darko Ristic útja a profi futsal világába


Kialakult a végleges felkészülési menetrend az SG Kecskemét Futsalnál


KTE HUFBAU: Károly Bálint szerint a rajt kiemelt fontossággal bír – interjú


SG Kecskemét Futsal: Mánya Szabolcs kiválóan érzi magát Kecskeméten


Mérlegen a felkészülés: NBIII-as ellenfeleit legyőzte a KTE HUFBAU